Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Λαμία: Κοκαΐνη, χασισόδεντρα και σπαθί στο σπίτι ζευγαριού

Μεσημεριανή… «επίσκεψη» στην κατοικία ενός ζευγαριού στη Λαμία έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών και τους πέρασαν χειροπέδες, αφού εκτός των άλλων βρήκαν και 2.155 ευρώ που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Στο σπίτι βρέθηκαν κατά την διάρκεια της έρευνας ένα φυτώριο με έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 24 εκατοστών που καλλιεργούσαν σε μια γλάστρα 1,7 γραμμάριο κοκαΐνης, 1,3 γραμμάριο ακατέργαστης κάνναβης, 12 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή και 54 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού, ενώ κατασχέθηκε ακόμη ένα… σπαθί με λεπίδα μήκους 18 εκατοστών!

Το αντρόγυνο οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, που άσκησε και στους δυο δίωξη για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και του Τελωνειακού Κώδικα.

Χασισοφυτεία σε σπίτι στη Χαλκιδική

Έρευνα στην αγροικία ενός Έλληνα σε περιοχή της Χαλκιδικής έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πολυγύρου και ανακάλυψαν ότι στον εξωτερικό χώρο καλλιεργούσε 12 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 10 εκατοστών, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους έξι γραμμαρίων και κατεργασμένης κάνναβης βάρους 4,5 γραμμαρίων.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By