Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Λαμία: Τροχαίο με τρεις τραυματίες σε διασταύρωση! Στο νοσοκομείο παππούς και εγγονός

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό τριών ατόμων εκ των οποίων το ένα παιδί, σημειώθηκε λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι στην οδό Φραντζή στη διασταύρωση με την οδό Ελευθερίας στη Λαμία.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο ηλικιωμένος οδηγός του ασημί Opel παραβίασε το STOP της Λεωφόρου Ελευθερίας ερχόμενος από ανατολικά την ώρα που το Suzuki τύπου τζιπ κατέβαινε κανονικά την οδό Φραντζή με κατεύθυνση από Λαμία προς Γοργοπόταμο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή το δεύτερο όχημα ακινητοποιήθηκε στο μέσον του δρόμου, ενώ το opel έφυγε στα χωράφια, παρασύροντας στο πέρασμα του και μία κολώνα της ΔΕΗ. Από το τελευταίο όχημα βγήκαν τραυματισμένοι ο οδηγός του και ένα μικρό παιδί ηλικίας 11 ετών που επέβαινε επίσης σε αυτό και φαίνεται να χτύπησε στο κεφάλι του.

Αμφότεροι διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας όπως και ο οδηγός του Suzuki που είναι γιατρός στο Νοσοκομείο Λαμίας και συνόδευσε μάλιστα το παιδάκι με το πρώτο ασθενοφόρο.

Στο σημείο βρέθηκαν οχήματα της Πυροσβεστικής που δεν χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν κάποιον από τους τραυματίες, καθώς πληρώματα της Τροχαίας Λαμίας το Τμήμα της οποίας ανέλαβε την προανάκριση.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By