Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου, 2021

Λάρισσα: Χάπια, όπλα και λαθρεμπόριο αλκοόλ και καπνού

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας οδηγήθηκα οι τρεις ημεδαποί συλληφθέντες, οποίος και άσκησε δίωξη κατά περίπτωση

peripoliko

Σε σούπερ μάρκετ της… παρανομίας είχαν μετατρέψει τα σπίτια τους στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας τρεις Έλληνες, μεταξύ των οποίων μια γυναίκα, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους όπλα και ναρκωτικά, ενώ διακινούσαν λαθραία καπνικά είδη και οινοπνευματώδη ποτά!

Με την αξιοποίηση στοιχείων που συνέλεξαν, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν ταυτόχρονα έρευνες στα σπίτια όπου κατοικούν οι ύποπτοι, ένας 58χρονος, ένας 37χρονος και μία 33χρονη και έβγαλαν «λαγό», καθώς ανακάλυψαν 1.128 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, 365 συσκευασίες αφορολόγητου καπνού και 19 φιάλες λαθραίων οινοπνευματωδών ποτών!

Εκτός από αυτά, όμως, κατέσχεσαν ένα πιστόλι replica, δύο μακρύκαννα αεροβόλα πιστόλια με 117 βολίδες, ένα ξιφίδιο, ένα πολεμικό μαχαίρι και 17 ναρκωτικά για τα οποία δεν υπήρχε συνταγή γιατρού, καθώς και 650 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση των λαθραίων προϊόντων.

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας στον οποίο οδηγήθηκαν οι συλληφθέντες τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών.

(Visited 1 times, 1 visits today)