Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Λευκορωσία: Οι εργαζόμενοι πέταξαν όλα τα ρούχα τους με προεδρική διαταγή (φωτό)

Γέμισαν τα κοινωνικά δίκτυα με φωτογραφίες από το #getnakedandwork

lefk4

Να «βγάλουν τα ρούχα τους και να δουλέψουν τόσο μέχρι να ιδρώσουν» κάλεσε ο πρόεδρος της Λευκορωσίας τους πολίτες του και αυτοί άκουσαν τις προσταγές του στο απόλυτο.

Και παρότι η φράση είχε μεταφορική έννοια, μερικοί Λευκορώσοι αποφάσισαν να το κάνουν πράξη. Συγκεκριμένα, ο Λουκασένκο μίλησε για την ανεργία, η οποία έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια στη χώρα. Έτσι, η λύση που έδωσε ο Πρόεδρος ήταν οι πολίτες να δουλέψουν σκληρότερα, χρησιμοποιώντας την περίφημη αυτή μεταφορική φράση.

lefk3

Οι Λευκορώσοι έλαβαν γρήγορα δράση και μέσα σε λίγες μέρες, φωτογραφίες με το hashtag #getnakedandwork (δηλαδή γδύσου και δούλεψε) άρχισαν να κάνουν το γύρω του διαδικτύου .

Στις φωτογραφίες άνδρες και γυναίκες φαίνονται να έχουν βγάλει τις μπλούζες τους, να βρίσκονται πίσω από το γραφείο τους και να κάνουν πως δουλεύουν… γυμνοί.

lefk2

Οι φωτογραφίες έγιναν τόσο δημοφιλείς στα social media, καθώς τις είδαν και γειτονικές χώρες της Λευκορωσίας, όπως η Ουκρανία, η Λευκορωσία και τα Βαλτικά κράτη. Ίσως, λοιπόν, να δούμε αυτό το trend να γίνεται ευρωπαϊκή μόδα τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

lefk1 lefk

(Visited 1 times, 1 visits today)
By