Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

ΛεΜπρόν: Ετοιμάζει συνεργασία με τον Σαλάχ που θα απογειώσει εμπορικά τη Λίβερπουλ

Όπως είναι γνωστό εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι μέτοχος στη Λίβερπουλ, κατέχοντας το 2% μιας ομάδας που η αξία της φτάνει στα 2.2 δις. Σύμφωνα με το Liverpool Echo, ψήνεται μια συνεργασία που θα… εκτοξεύσει (κι άλλο) εμπορικά τους «Reds».

Γίνεται λόγος για συνεργασία του ΛεΜπρόν με τον σταρ της αγγλικής ομάδας, Μο Σαλάχ μέσω διαφημίσεων και μάλιστα ο δημοσιογράφος τονίζει πως είναι θέμα χρόνου για να φτάσει και στον εμπορικό και οικονομικά τομέα της μεγάλης αντιπάλου της, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία πήγε στα ύψη και στο εμπορικό κομμάτι μετά την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Φυσικά η Nike είναι χορηγός τόσο της Λίβερπουλ, όσο και του Βασιλιά, κάτι που κάνει ακόμα πιο εύκολες όλες αυτές τις ενέργειες που αναφέρονται παραπάνω.

Στο κείμενο του δημοσιογράφου τονίζεται πως οι Κόκκινοι έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευούν με τον καλύτερο τρόπο τον Αιγύπτιο και στο εμπορικό κομμάτι και να κάνουν άνοιγμα σε πολλές χώρες (κάτι που δεν έχει γίνει σε μεγάλο βαθμό όπως θα μπορούσε μέχρι στιγμής) και σε αυτό μεγάλο ρόλο παίζει η δημοφιλία του ΛεΜπρόν παγκοσμίως, αφού εδώ και μια 15ετία περίπου είναι ίσως το μεγαλύτερο όνομα στον χώρο του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ του κόσμου, του ΝΒΑ και πάντα ότι… αγγίζει γίνεται χρυσός.

Και ο Βασιλιάς έχει αποδείξει πως οι κινήσεις του στον επιχειρηματικό τομέα δεν είναι τυχαίες, στοχεύοντας σε μεγάλες ομάδες (Λίβερπουλ) και τεράστιες αγορές (Λος Άντζελες).

Πηγή:www.gazzetta.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By