Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Λέων Γιοχάη – Το βιογραφικό, η περιουσία και η πολυτελής θαλαμηγός που κάηκε ολοσχερώς

O Λέων Γιοχάη είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της Ελλάδος, ενώ διαθέτει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό.

Από μικρή ηλικία έχει δραστηριοποιηθεί στην δημιουργία ιστοσελίδων και έχει καταφέρει να προσεγγίσει μερικούς από τους πιο επιτυχημένους επενδυτές του κόσμου. Ξεκίνησε να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση των γονιών του, ωστόσο σιγά – σιγά άρχισε να δημιουργεί από το μηδέν ιστοσελίδες οι οποίες σταδιακά γίνονταν “χρυσές”.

Η περιουσία και η πολυτελής θαλαμηγός του, “Saint”

Ο Λέων Γιοχάη του οποίου η περιουσία υπολογίζεται σε δεκάδες εκατομμύρια, είχε στην κατοχή του ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ακριβά κότερα της χώρας. Το είχε αγοράσει λίγο μετά το 2010 μεταχειρισμένο και έκτοτε είχε πραγματοποιήσει πληθώρα αλλαγών προκειμένου να το κάνει το πολυτελές κότερο που έγινε αργότερα.

Η πολυτελής θαλαμηγός του Λέων Γιοχάη ήταν 35 μέτρα και η αξία της υπολογίζονταν περίπου στα 2,5 εκατ. ευρώ. Το εσωτερικό της ήταν πολυτελές και περιλάμβανε αρκετά δωμάτια, το σαλόνι της ήταν σε μπεζ τόνους, ενώ διέθετε και πιάνο ειδικά σχεδιασμένο για να ταιριάζει με την αισθητική του χώρου.

Η καταστροφή της θαλαμηγού του

Ήταν Απρίλιος του 2017 όταν μαζί με άλλους 9 επιβαίνοντες ο Λέων Γιοχάη παραθέριζε στην Μύκονο και συγκεκριμένα στην παραλία της Ψαρούς. Μία ξαφνική φωτιά στο σκάφος η οποία μέσα σε λίγα λεπτά πήρε τεράστιες διαστάσεις προκάλεσε τον πανικό των επιβαινόντων, με τους ίδιους να ψάχνουν τρόπο διαφυγής.

Τελικά κατάφεραν να απομακρυνθούν από το σκάφος μέσω πλευστικής συσκευής, ωστόσο στη παραλία της Ψαρούς είχε γίνει η νύχτα μέρα από τις φλόγες. Παρόλο που το Λιμενικό έκανε ό,τι μπορεί προκειμένου να σώσει το πολυτελές σκάφος, τελικά αφότου απομακρύνθηκε από την παραλία προς τα ανοιχτά, κάηκε ολοσχερώς

(Visited 1 times, 5 visits today)
By