Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, 2022

Λεουτσάκος: Εμείς μνημόνια δεν υπηρετούμε

Αν θα ψηφίσουμε «όχι» ή θα απέχουμε από την ψηφοφορία κατά την ψήφο εμπιστοσύνης, θα συζητηθεί όταν κατατεθεί η πρόταση, είπε ο βουλευτής που προέρχεται από την Αριστερή Πλατφόρμα

stathis-leoutsakos1

Εμείς μνημόνια δεν υπηρετούμε, επανέλαβε το πρωί της Τρίτης το στέλεχος της Αριστερής Πλατφόρμας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Λεουτσάκος, προαναγγέλοντας αρνητική ψήφο από τους συναδέλφους του που την στηρίζουν κατά την συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή.

Ο κύριος Λεουτσάκος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο οι βουλευτές της Αριστερής Πλατφόρμας να απέχουν από την ψηφοφορία, κάτι που είπε, θα συζητηθεί όταν κατατεθεί η πρόταση.

Ο πρωθυπουργός της χώρας στις προγραμματικές του δηλώσεις είχε πει θα πρωτοτυπίσει και θα εφαρμόσει το πρόγραμμά του, θύμισε ο κύριος Λεουτσάκος, αν τώρα έχει αποφασίσει πως θα το εγκαταλείψει και θέλει να εφαρμόσει το μνημόνιο, που σημαίνει καταστροφή της χώρας, υποταγή της χώρας, «τότε έχει την τερατώδη πλειοψηφία στη Βουλή να το κάνει», είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Λεουτσάκος.

Τη λαϊκή κυριαρχία της χώρας μας θα την υπερασπιστούμε μέχρι τέλος, τόνισε, μιλώντας στο Mega.

Παράλληλα, ο κύριος Λεουτσάκος επεσήμανε ότι «κάποιοι έχουν βάλει τον ΣΥΡΙΖΑ στην κατάψυξη» και θέλουν να τον καταργήσουν, καθώς πλέον «μεγάλες πολιτικές επιλογές συζητούνται είτε με τη μορφή διαρροής, είτε με δηλώσεις στελεχών. Ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει συζητήσει ή σχεδιάσει καμία από αυτές τις επιλογές. Αυτό σημαίνει ότι έχεις καταργήσει και ακυρώσει το κόμμα. Ο πρωθυπουργός είναι και πρόεδρος του κόμματος, τέτοιες πολιτικές πρωτοβουλίες έχουν ένα στόχο, που πρέπει να συζητηθεί πρώτον και κύριον στα όργανα του κόμματος», τόνισε χαρακτηριστικά.

(Visited 1 times, 1 visits today)