Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Λεβέντης για Σκοπιανό: Δεν θα γλιτώσει τη φυλακή ο Τσίπρας

«Αν είναι μάγκας ο Τσίπρας και πιστεύει ότι ωφελεί την χώρα, να κατέβει στον λαό, να κάνει καμπάνια για το Μακεδονικό και μετά κάνε δημοψήφισμα.

Ζητάω αν πιστεύει ότι έχει τον λαό μαζί του ή μπορεί να τον πάρει μαζί του λόγω των επιχειρημάτων που διαθέτει να κατέβει στο λαό να κάνει καμπάνια και σε 10 ημέρες δημοψήφισμα.

Ο Τσίπρας παρανομεί. Δεν θα γλιτώσει την φυλακή ο Τσίπρας, πράττει ενάντια στη θέληση της κοινωνίας» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης στο Epsilon.

«Νομιμοποιείται ο Τσίπρας χωρίς τη θέληση της κοινωνίας να βάλει υπογραφή; Ποιος είναι αυτός; Αυτόν περιμέναμε επί τόσα χρόνια να βάλει την υπογραφή; Δεν είχε πει στον λαό ότι θα πάει να βάλει τέτοια υπογραφή, αν το είχε πει δεν θα είχε πάρει ψήφο» συμπλήρωσε.

«Δεν ξέρω τι θα κάνουμε ακόμα. Δύο είναι οι ένοχοι αυτή τη στιγμή, ο Τσίπρας και ο Καμμένος. Γιατί να προστεθώ και εγώ;» είπε σχετικά με την πρόταση μομφής.

«Τι θα κάνει ο Πάνος Καμμένος; Η σημερινή ψηφοφορία είναι για το Μακεδονικό, δεν είναι για τα μνημόνια. Άρα ποια δικαιολογία έχει ο Καμμένος; Από δω και πέρα, μόνο να αυτοκτονήσει πολιτικά του μένει» τόνισε.

«Υπάρχει δικτατορία Τσίπρα – Καμμένου. Αποφασίζουν αυτοί και δεν λαμβάνουν υπ’ όψιν τους τα υπόλοιπα κόμματα. Δεν είναι Δημοκρατία αυτό. Χρέος μου είναι να δημιουργήσει συναίνεση και όχι να έχουμε νταβατζιλίκια. Χωρίς τη θέληση της κοινωνίας πάνε να υπογράψουν την συμφωνία» ανέφερε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By