Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022

Λεβέντης: Είναι βέβαια τα μέτρα που θα ψηφίσει η κυβέρνηση και αβέβαια τα αντίμετρα

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας σήμερα το πρωί στο κανάλι Ε, μίλησε για τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στη Βουλή μετά την επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο ίδιος προς τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τα αποτελέσματα του Eurogroup της περασμένης Δευτέρας.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, είπε: «Χθες στη Βουλή είδα  ένα Τσίπρα ανήσυχο. Προσπαθεί να πει τα δικά του. Είπε το ποίημα του μη γνωρίζοντας και ο ίδιος τι θα γίνει».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως δεν προβλέπει να έχει κλείσει η αξιολόγηση μέχρι τις 20 Μαρτίου, αλλά προβλέπει να μεταφέρεται για τον Απρίλιο που όπως είπε «τότε θα μπούμε και στην ποσοτική χαλάρωση».

Παράλληλα, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η κυβέρνηση θα χρειαστεί να λάβει περαιτέρω μέτρα και θα αναγκαστεί να τα ψηφίσει: «Είναι βέβαια τα μέτρα που θα ψηφίσει η κυβέρνηση και αβέβαια τα αντίμετρα καθώς για να ισχύσουν τα αντίμετρα πρέπει να πιάσουμε τα πλεονάσματα».

Τέλος, επανέλαβε για ακόμη μια φορά το αίτημα της Ένωσης Κεντρώων για εκλογές λέγοντας πως και ο ίδιος ο Τσίπρας δεν θα ήθελε να γίνει αντίστοιχο παράδειγμα με τον Γιώργο Παπανδρέου.

«Η Ένωση Κεντρώων επιμένει ακόμα για εκλογές. Δεν θεωρώ τον Τσίπρα βλάκα αν χάνει ποσοστά σε δημοσκοπήσεις να μην πάει σε εκλογές .Δεν θέλει να γίνει Γιώργος Παπανδρέου», κατέληξε.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By