Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022

Λεβέντης: Θα τα υπογράψει όλα ο Τσίπρας-Θα τα υλοποιήσει η επόμενη κυβέρνηση

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σε συνέντευξή του, στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών, τόνισε ότι θα τα υπογράψει όλα ο Τσίπρας και θα κλείσει η διαπραγμάτευση.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Λεβέντης, είπε: «Ελπίζω η διαπραγμάτευση να κλείσει τον Μάιο. Θα τα υπογράψει όλα ο Τσίπρας και θα κλείσει η διαπραγμάτευση. Θα υλοποιήσει τα μέτρα ωστόσο η επόμενη κυβέρνηση».

Ο κ. Λεβέντης ανέβασε ακόμη περισσότερο τους δραματικούς τόνους σημειώνοντας ότι «εάν δεν έρθουν επενδύσεις θα βρεθούμε ακόμη πιο κοντά στο grexit».

Αναφερόμενος στο πρόσωπο του Γιάννη Στουρνάρα ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε πως «υπάρχει σχέδιο από την αντιπολίτευση να στέψουν πρωθυπουργό τον Γιάννη Στουρνάρα, φυσικά ως μεταβατικό πρωθυπουργό, προκειμένου να μην υπογράψει ο πρωθυπουργός της Αριστεράς τα σκληρά μέτρα. Αν τα υπογράψει ο Τσίπρας ή ο οποιοσδήποτε θα γίνει τότε σαν τον Γιώργο Παπανδρέου».

Μάλιστα ο κ. Λεβέντης πρόσθεσε και ένα ακόμη σενάριο υπογραμμίζοντας πως «στο κόλπο αυτό είναι και ο Κώστας Καραμανλής».

Μιλώντας για τον Κώστα Σημίτη ο κ. Λεβέντης ανέφερε πως «θέλει να πάρει την εξουσία από την Φώφη Γεννηματά, άσχετα εάν κάνει παρέα με τους άλλους, τους εκσυγχρονιστές. Η Γεννηματά στην ουσία είναι χωρίς κόμμα». Την ίδια ώρα ο κ. Λεβέντης διευκρίνισε πως «ο κ. Σημίτης εδώ που τα λέμε είναι και αξιόλογος άνθρωπος, ωστόσο… έχει κάνει και σοβαρά εγκλήματα».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By