Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου, 2021

Λεβέντης: Θα βγάλω τη χώρα σε δύο μήνες από το μνημόνιο – [Βίντεο]

Ίσως αυτός είναι ο επόμενος κυβερνητικός εταίρος του Αλέξη Τσίπρα

lebentis-exodos-mnimonio-dio-mines

Με αφορμή τα όσα έγιναν εντός της εβδομάδας, με την έξοδο του κ. Καλλιάνου από την Ένωση Κεντρώων, τις δηλώσεις των στελεχών του κόμματος, αλλά και την έντονη φημολογία για συνεργασία του Αλέξη Τσίπρα με το κόμμα του κ. Λεβέντη, ψάξαμε και βρήκαμε ένα στοιχείο δηλωτικό της αξιοπιστίας του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, ώστε να τον καθιστά αυτόματα προνομιακό συνομιλητή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Ο Βασίλης Λεβέντης που άγεται και φέρεται ως η επόμενη μεγάλη πολιτική δύναμη του τόπου δεν είναι μόνο ο άνθρωπος που εύχονταν «να βγάλουν το καρκίνο οι Αρκουδέηδες που έκλειναν το κανάλι του «, ένα κανάλι που δεν γνωρίζουμε με ποιο τρόπο είχε άδεια, είναι επίσης και εκείνος που θα μας έβγαζε αμέσως από το μνημόνιο, επειδή έχει γνωριμίες.

Δηλαδή αν τον ψηφίσουμε δε χρειάζεται να ακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής το οποίο θα μας οδηγήσει στα πλεονάσματα και κατ” επέκταση στην ποσοτική χαλάρωση, απλά ψηφίζουμε έναν άνθρωπο που έχει το βύσμα που χρειαζόμαστε σαν λαός  για να μας κάνει η τρόικα ένα ρουσφέτι και να μας πει βγήκατε στην ανάπτυξη…

Τα συμπεράσματα δικά σας…

[video_embed][/video_embed]

(Visited 1 times, 1 visits today)