Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

«Λιάζονται» τώρα και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ; – [Εικόνες]

Εικόνες με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «να αράζουν» όπου και όπως βρουν, μετατρέποντας το κοινοβούλιο σε πρόχειρο καταυλισμό, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο

vagena

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει φωτιά από τις φωτογραφίες, που απαθανατίζουν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στις πιο οκνηρές στιγμές της καθημερινότητας τους, να «φιδιάζουν» σε όποιο καναπέ βρουν και να βάζουν τα πόδια τους πάνω σε όποια καρέκλα είναι μπροστά τους, αδιαφορώντας για το αν είναι στη Βουλή ή στο σπίτι τους.

Πρωταθλήτρια στο άραγμα αναδεικνύεται η βουλευτής Άννα Βαγενά, που τη συναντάμε σε δύο φωτογραφίες.

Στη μία αράζει ξυπόλητη πάνω σε ένα καναπέ από αυτούς που βρίσκονται έξω από την αίθουσα της ολομέλειας, με πλήθος κόσμου να πηγαινοέρχεται προς το κυλικείο, τα γραφεία των κομμάτων, την είσοδο, την αίθουσα των δημοσιογράφων ή το εντευκτήριο, ενώ στην άλλη τη βλέπουμε με ύφος «βαρύμαγκα¨ να απλώνει τα πόδια της πάνω σε μία καρέκλα στον προαύλιο χώρο της Βουλής, εκεί που μπορεί να σε δει ο οποιοσδήποτε.

vagena

Από αυτές τις εικόνες δε θα μπορούσε να λείπει και ο Παύλος Πολάκης.

polakis-aragmaΟ υφυπουργός υγείας που ήταν έτοιμος να φυτέψει τρία μέτρα κάτω από τη γη ένα δημοσιογράφο, επειδή δε του άρεσαν οι ερωτήσεις του.

Προφανώς εδώ, στη συγκεκριμένη φωτογραφία, έχει απλωθεί, έχει «χυθεί» πάνω στο καναπέ στα πέριξ της αιθούσης της ολομέλειας, προκειμένου να σκεφτεί, με ποιο τρόπο θα κάνει το καθήκον του ως γιατρός και ως υπουργός, να τσακωθεί δηλαδή ξανά με τους δημοσιογράφους.

Εμείς υπενθυμίζουμε πάντως στους Βουλευτές, πως το κοινοβούλιο αποτελεί το ναό της δημοκρατίας και όχι χώρο για «ξάπλες»…

Ο καθένας σπίτι του μπορεί να κάνει ότι θέλει. Η Βουλή όμως δεν είναι σπίτι κανενός, δεν ανήκει σε κανέναν για να συμπεριφέρεται έτσι, παρά μόνο στον ελληνικό λαό.

Όλα αυτά έγιναν λίγες ημέρες μετά τη ψήφιση, με ευρεία πλειοψηφία μάλιστα του κώδικα δεοντολογίας των βουλευτών. Ενός κώδικα που για ακόμα μία φόρα σε αυτή τη χώρα δε προβλέπει το αυτονόητο. Δε προβλέπει αυτό που μαθαίνουμε από μικροί στα παιδιά μας. «Όχι τα πόδια στις καρέκλες«

(Visited 1 times, 1 visits today)