Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Life and space : Η νέα εκπομπή της Σίσσυς Φειδά έρχεται…

H νέα εκπομπή του ΣΚΑΙ, σύντομα κοντά σας στον αέρα!

sissy feidaΗ εκπομπή LIFE AND SPACE, με παρουσιάστρια την interior designer Σίσσυ Φειδά, υποδέχεται τους τηλεθεατές την επόμενη εβδομάδα, στις 4 Φεβρουαρίου στις 16:00, με μία ευρεία γκάμα θεμάτων που αφορούν  στην αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση.

Πιστεύοντας πως η αισθητική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής, η εκπομπή ενημερώνει σε σχέση με τάσεις και ειδήσεις  της διεθνούς επικαιρότητας, παρουσιάζει αφιερώματα σε διαφορετικά στυλ και προτείνει  ιδέες και λύσεις για την αξιοποίηση αντικειμένων που ήδη διαθέτουμε στο χώρο μας.

Ελληνες αρχιτέκτονες, με διεθνείς διακρίσεις και αναγνώριση, μιλούν για τα σημαντικότερα έργα τους ενώ δημιουργοί, καλλιτέχνες και πρόσωπα της showbiz ανοίγουν την πόρτα τους και μοιράζονται μαζί μας εικόνες από τον προσωπικό τους χώρο.

Γκαλερί, μουσεία, πρωτοποριακά κτίρια και θέματα lifestyle πρωταγωνιστούν στις στήλες της εκπομπής, όπως επίσης ρεπορτάζ αγοράς και συμβουλές διαμόρφωσης χώρων σύμφωνα με τις ανάγκες ανθρώπων διαφορετικών προφίλ και ηλικιών.

Στο πρώτο επεισόδιο ο κυπριακής καταγωγής αρχιτέκτονας Χρίστος  Πασσάς, μιλά για την πολυετή πορεία και το έργο του, ως Αssociate director, στο πλευρό της  Zaha Hadid,  μιας από τις σημαντικότερες μορφές του 20ου αιώνα στον τομέα της Αρχιτεκτονικής.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By