Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022

Λονδίνο: Μεγάλη φωτιά σε σταθμό του μετρό

Μεγάλη φωτιά έχει ξεκινήσει στο σταθμό του μετρό, Elephant and Castle στο κεντρικό Λονδίνο, με μάρτυρες να ισχυρίζονται ότι άκουσαν και μια έκρηξη.

Ένας μάρτυρας έγραψε στο Twitter: «Ο καπνός έχει καλύψει την περιοχή. Κάτω από το σταθμό υπάρχουν πολλά μικρά καταστήματα και εστιατόρια που τώρα έχουν καλυφθεί από πυκνό μαύρο καπνό. Ασθενοφόρα και πυροσβεστικά πληρώματα έχουν φτάσει στο σημείο».

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Υπάρχουν αναφορές για πυκνό καπνό, τον οποίο ακολούθησε έκρηξη».

Εκπρόσωπος της πυροσβεστικής ανέφερε πως δέχτηκαν κλήση στις 13:43 (τοπική ώρα) για να επέμβουν σε μια φωτιά που ξεκίνησε σε γκαράζ, δίπλα στον σταθμό.

Πληροφορίες θέλουν 70 πυροσβέστες και δέκα πυροσβεστικά οχήματα να επιχειρούν για την κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς. Δεν είναι ακόμα γνωστό εάν υπάρχουν τραυματισμοί.

london_4

Οι πολίτες που ανέμεναν να επιβιβαστούν σε συρμούς, απομακρύνθηκαν άμεσα από την περιοχή. Στις πρώτες της αναφορές, η αστυνομία αποκλείει το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία Network Rail ανέφερε πως υπάρχουν προβλήματα με καθυστερήσεις ή ακυρώσεις στα δρομολόγια λόγω της φωτιάς

london1

london2

london3

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By