Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Λορέντζο Μπράουν : Τα χρήματα που θα πάρει και όλο το Deal του Παναθηναϊκού που ξεπερνά τα 6,5 εκατ. ευρώ

Ο Λορέντζο Μπράουν είναι παίκτης του Παναθηναϊκού. Σας ενημέρωσε την Τρίτη το Sportime πως δεν χαλάει του Μπράουν στον Παναθηναϊκό. Αυτό και έγινε. Ένα deal που θα ξεπεράσει τα 6,5 (ίσως και παραπάνω) εκατ. ευρώ. Πόσο χρήματα θα πάρει ο παίκτης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε τον Λορέντζο Μπράουν και άφησε και ανοικτό το ενδεχόμενο για μία ακόμα προσθήκη με… κρότο. Έχουμε καιρό γι΄ αυτή. Προέχει πριν από αυτό να αναφέρουμε τις λεπτομέρειες του deal που έκανε ο Παναθηναϊκός. Μια συμφωνία που μπορεί να ξεπεράσει και τα επτά εκατ. ευρώ…

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα βάλει στα ταμεία της ένα πόσο λίγο πάνω από τις 600.000 ευρώ. Με δεδομένη την επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει από την πρωταθλήτρια Ισραήλ, το buy out είναι πολύ μικρό. Για την αξία του παίκτη. Βέβαια, το bonus υπογραφής και η προμήθεια ατζέντη είναι σχεδόν άλλη τόση. Άρα πριν καν παίξει ο Μπράουν στον Παναθηναϊκό, έχει κοστίσει (χοντρικά) ένα εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα η συμφωνία είναι για τρία χρόνια, πιθανώς όχι κλειστό, αλλά 2+1 με την επιλογή για ανανέωση να την έχει ο Παναθηναϊκός. Διότι, ο Μπράουν κλείνει τα 34 τον Αύγουστο, ας μην το ξεχνάμε. Οι ετήσιες απολαβές για τον Αμερικανό θα είναι στα δύο εκατ. ευρώ. Με άλλα λόγια, το deal θα ξεπεράσει κατά πολύ τα 6,5 εκατ. ευρώ αν κλείσει τριετία ο Μπράουν στο «τριφύλλι».

By