Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Αποκάλυψη: Σε βιβλίο για τη σφαγή του Διστόμου μπήκε ο εκρηκτικός μηχανισμός

Σοκαρισμένη η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί όσα αφορούν την τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο.

Ο πρώην πρωθυπουργός παραμένει νοσηλευόμενος στον «Ευαγγελισμό», με την υγεία του να παρουσιάζει βελτίωση, ενώ οι δύο συνοδοί του που επίσης τραυματίστηκαν από τον φάκελο που εξερράγη στα χέρια του κ.Παπαδήμου το απόγευμα της Πέμπτης, έχουν πάρει εξιτήριο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο φάκελος που εξερράγη στα χέρια του πρώην πρωθυπουργού περιείχε ένα βιβλίο το οποίο αναφερόταν στη σφαγή του Διστόμου στις 10 Ιουνίου του 1944 από τις γερμανικές κατοχικές δυνάμεις (με άγνωστο συγγραφέα).
Οι τρομοκράτες είχαν «σκάψει» το εσωτερικό του βιβλίου και είχαν τοποθετήσει την συνδεσμολογία του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος ενεργοποιήθηκε μόλις ο κ.Παπαδήμος άνοιξε τον φάκελο. Μάλιστα, οι ειδικοί σε θέματα τρομοκρατίας αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό το βιβλίο να είχε συμβολικό χαρακτήρα αναφερόμενο στην σφαγή του Διστόμου και δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί σε επόμενη προκήρυξη.
Παράλληλα, από τα δύο γραμματόσημα του φακέλου οι Αρχές πήραν υλικό και μέσω της έρευνας των εγκληματολογικών εργαστηρίων αναζητούν το DNA των δραστών. 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By