Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Λοβέρδος για Μάρδα: «Είναι εκτός τόπου και χρόνου, να πάει στη NASA»

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος επιτέθηκε φραστικά στον υφυπουργό Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα

loverdos andreas -1

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον υφυπουργό Εξωτερικών μέσω του ΣΚΑΪ για τη δήλωσή του ότι η κυβέρνηση θα αναζητήσει επενδύσεις σε πρόσφυγες και μετανάστες. «Ο Μάρδας δεν ξέρει τι τού γίνεται. Να πάει στη NASA» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Το 2013 κάναμε μια ρύθμιση ώστε όποιος ξένος μπορεί να κάνει μια επένδυση σε ακίνητα της τάξης των 250.000 ευρώ αυτός δικαιούται και άδειας παραμονής στη χώρα. Αυτός ήταν μια πάρα πολύ σωστή ρύθμιση, όταν όμως ένας υφυπουργός σήμερα συνδυάζει αυτή τη ρύθμιση μάλιστα την παρουσιάζει και ως νεωτερισμό, ίσως δεν ξέρει τι τού γίνεται» τόνισε ο κ. Λοβέρδος.

«Όταν συνδυάζει αυτή τη ρύθμιση με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, τότε, δεν ξέρω, νομίζω ότι δεν κάνει… Δεν είναι για εδώ, πρέπει να πάει αλλού. Πρέπει να πάει στη ΝΑSA. Δεν ξέρω τι τού ανήκει, πάντως η θέση στην ελληνική πολιτική σκηνή δεν του ανήκει» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Πέρσι λιάζονταν, φέτος είναι εν δυνάμει επενδυτές. Η υποκρισία στο μεγαλείο της» σχολίασε ο ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Νίκος Ανδρουλάκης παραθέτοντας μια φωτογραφία με την άθλια κατάσταση στην οποία ζουν οι μετανάστες στην Ειδομένη.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By