Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022

Λοβέρδος: Η Ν.Δ. κάνει αντιπολίτευση με το σεις και με το σας

Κάνουν μεγάλο λάθος, αν θεωρούν ότι η λειτουργία ενός πολιτικού είναι μόνο να κυβερνάει.

loverdos

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Αργύρη Παπαστάθη, τοποθετήθηκε για τη στάση της ΝΔ και την υπόθεση Μαρινόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα ο Ανδρέας Λοβέρδος, σχετικά με τον τρόπο που αντιπολιτεύεται η Νέα Δημοκρατία είπε: «Είμαι κάθε μέρα στη Βουλή, γιατί είμαι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, δεν αφήνω τίποτα να πέσει κάτω, διότι αυτή είναι η λειτουργία της αντιπολίτευσης, ειδάλλως ας μην είναι αντιπολίτευση, ας παραιτηθεί, ας πάει σπίτι της. Και έχουμε μία αξιωματική αντιπολίτευση με το «σεις και με το σας». Έτσι δεν γίνεται όμως να βλέπεις τα θέματα και να επιφυλάσσεσαι. Εάν πάσχουν από κυβερνητισμό και θεωρούν ότι η λειτουργία ενός πολιτικού είναι αν κυβερνάει, κάνουν μεγάλο λάθος. Η λειτουργία ενός πολιτικού, είναι να κάνει αυτό που ο λαός, του όρισε».

Στη συνέχεια ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, για την υπόθεση Μαρινόπουλου, ανέφερε: «Εγώ θα ζητήσω αφού έχουν κάνει, ότι έχουνε κάνει, αυτές τις μέρες, με τα κανάλια και έχουν πει, δεν θέλω να πω λεπτομέρειες, για να μην παρεξηγηθώ κιόλας, θα φέρω όλες τις συμφωνίες που έχουν κάνει για το Μαρινόπουλο, θα ζητήσω να έρθουν. Πώς σώνεις, το Μαρινόπουλο και αυτό το θεωρούν θεμιτό και το να σώσεις ας πούμε μία εταιρία, η οποία έχει και παρελθόν, μπορεί με κάποια ανάκαμψη να έχει και μέλλον, θεωρείται έγκλημα και πρέπει να το καταδικάσουμε. Θα τα καταδικάσουμε λοιπόν, αν είναι εγκλήματα, όλα».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By