Κυριακή, 9 Μαΐου, 2021

Λοβέρδος: Ο Τσίπρας είναι επαγγελματίας

«Ο μόνος εχθρός της χώρας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ, όχι δηλαδή ως φυσικά πρόσωπα, αλλά με την πολιτική τους, αφού διαλύουν την οικονομία, τη ΔΕΗ, τις τράπεζες, ότι ακουμπούν το διαλύουν», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στον Flash 96,0 F.M. και στην εκπομπή του Κωστή Παρρά.

Αναφερόμενος στην διαπραγματεύση, ο κ. Λοβέρδος είπε: «Δεν πιστεύω τον πρωθυπουργό. Ο πρωθυπουργός είναι επαγγελματίας ψεύτης. Δεν μπορώ να έχουμε πληροφόρηση για την τρόικα. Δεν πιστεύω ότι τελειώνει (σ.σ. η διαπραγμάτευση), περιμένω το αποτέλεσμα».

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την σύσταση εξεταστιικής επιτροπής για τον χώρο της Υγείας, δήλωσε: «Καμία αντίρρηση δεν έχει η Δημοκρατική Συμπαράταξη να συσταθεί εξεταστική επιτροπή για τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας, αλλά τα χρονικά όρια είναι σκάρτα», κάνοντας λόγο για ψευτομηχανορραφία της συμφοράς.

«Δύο χρόνια λένε αριστερόστροφα, δεν έχουν να επιδείξουν καμία σοβαρή μεταρρύθμιση στο χώρο της Υγείας» τόνισε ο πρώην υπουργός, για να καταλήξει: «Θέλουμε να γίνει αυτή η εξέταση αλλά όχι με αυτό το μηχανορραφικό τρόπο»

(Visited 1 times, 1 visits today)