Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Λοβέρδος: «Οι φήμες περί δωροδοκίας είναι για γέλια, τον Φρουζή τον είχα συναντήσει για 20 δευτερόλεπτα»

«Με την ποινική δίωξη τη δική μου, το πλημμέλημα της κατάχρησης εξουσίας έγινε κακούργημα της κατάχρησης εξουσίας της κ. Τουλουπάκη, των δύο βοηθών της και του κ. Παπαγγελόπουλου αν αποδειχθεί ότι είχε σχέση», δήλωσε σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Ανδρέας Λοβέρδος μίλησε για την προανακριτική αλλά και το πώς ξεκίνησε η δίωξή του δηλώνοντας πως η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε είναι στον αέρα. Σύμφωνα με τον ίδιο τα δύο πρόσωπα που υποτίθεται ότι τον πλησίασαν, του είναι εντελώς άγνωστα και το λένε και οι ίδιοι.

Λοβέρδος: Εχουν αρχειοθετήσει την υπόθεση μέσα από φήμες
Ο ίδιος έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος της κ. Τουλουπάκη και των τριών εισαγγελέων για κατάχρηση εξουσίας σε βαθμό κακουργήματος.

Σχετικά με το πώς ξεκίνησε η υπόθεσή του ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ότι έχουν αρχειοθετήσει την υπόθεση μέσα από φήμες, τα στοιχεία δεν προέκυψαν από πουθενά διότι δεν υπήρχαν και κατηγορήθηκε ότι δωροδοκήθηκε από τον Φρουζή και τον  Μανιαδάκη, τους οποίους δεν γνωρίζει προσωπικά.

Όπως μάλιστα είπε, οι φήμες περί δωροδοκίας είναι για γέλια καθώς τον Φρουζή τον είχε συναντήσει για 20 δευτερόλεπτα όσο διήρκεσε η χειραψία τους.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By