Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Λοβέρδος: Σε πολύ καλό δρόμο για την εκλογή ΠτΔ

«Εγώ δεν συζητώ για εκλογές επειδή κάποιοι θέλουν να διαλύσουν την Ελλάδα»

loverdos

Ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, μετά το τέλος της σημερινής δεύτερης άκαρπης ψηφοφορίας, εξέφρασε την πεποίθηση ότι το αποτέλεσμα είναι καλύτερο αλλά όχι επαρκές, τονίζοντας ότι «είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο» σε ό,τι αφορά την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Υπάρχουν τρεις δεξαμενές. Υπάρχει η δεξαμενή των ανεξαρτήτων βουλευτών, εκ των οποίων κάποιοι έχουν κάνει δηλώσεις που επιτρέπουν σκέψεις ότι θα ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, υπάρχει κίνηση μέσα στη ΔΗΜΑΡ και δεν ξέρω τη στάση ορισμένων άλλων βουλευτών από άλλα πολιτικά κόμματα» δήλωσε ο ίδιος.

Παράλληλα, σχολίασε την στάση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στις καταγγελίες του Π. Χαϊκάλη περί δωροδοκίας ως «ελεγχόμενη», διότι δεν κράτησε την ψυχραιμία της. Πάντως, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «αυτά πέρασαν στο παρελθόν».

«Η πολιτική ζωή του τόπου δεν είναι βόθρος», διεμήνυσε και υπογράμμισε ότι το πιο σημαντικό τώρα είναι η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Εγώ δεν συζητώ για εκλογές επειδή κάποιοι θέλουν να διαλύσουν την Ελλάδα, δεν θα τη διαλύσουμε εμείς», είπε χαρακτηριστικά.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By