Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Lufthansa: «Άλμα» στη ζήτηση για πτήσεις προς τις ΗΠΑ μετά τις ανακοινώσεις για τους εμβολιασμένους

Τεράστια ζήτηση για πτήσεις προς τις ΗΠΑ καταγράφει η Lufthansa, μετά την ανακοίνωση της Ουάσινγκτον πως επιτρέπει την είσοδο εμβολιασμένων από διάφορες χώρες.

Κάποιες ημέρες της περασμένης εβδομάδας, οι κρατήσεις για διατλαντικές πτήσεις ήταν τριπλάσιες σε σχέση με μία εβδομάδα νωρίτερα, με τη ζήτηση για ορισμένα δρομολόγια να πλησιάζει τα προ της κρίσης επίπεδα, όπως ανέφερε η εταιρία σε ανακοίνωση.

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν την περασμένη εβδομάδα ότι τον Νοέμβριο θα επιτρέψουν την είσοδο σε επιβάτες πτήσεων από 33 χώρες, μεταξύ των οποίων από την Κίνα, την Ινδία, τη Βραζιλία και το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης, οι οποίοι θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Για τους μεγάλους παραδοσιακούς παίκτες των αιθέρων στην Ευρώπη, όπως η IAG -ιδιοκτήτρια της British Airways- η Lufthansa και η Air France-KLM , η απόφαση των ΗΠΑ αποτελεί μια καλή ευκαιρία για την αποκατάσταση των διατλαντικών δρομολογίων που παίζουν σημαντικό ρόλο στην κερδοφορία τους.


«Χαμός» για ένα εισιτήριο προς τις ΗΠΑ

Η Lufthansa είπε ότι οι κρατήσεις για πτήσεις του Δεκεμβρίου προς τις ΗΠΑ έφθασαν στα προ της κρίσης επίπεδα την περασμένη εβδομάδα.

Άνθρωποι που ταξιδεύουν για λόγους αναψυχής και για επαγγελματικούς λόγους έσπευσαν να κλείσουν εισιτήρια σε πτήσεις από τη Ζυρίχη και τη Φρανκφούρτη προς τη Νέα Υόρκη και το Μαϊάμι.

Η Lufthansa ανακοίνωσε ότι θα προσθέσει επιπλέον πτήσεις προς τις ΗΠΑ για να καλύψει τη ζήτηση, προσφέροντας τρεις πτήσεις ημερησίως προς το Μαϊάμι από τον Νοέμβριο.

Εξετάζει επίσης να προσθέσει και άλλα δρομολόγια προς τη Νέα Υόρκη, επιπρόσθετα στις έως 55 εβδομαδιαίες συνδέσεις από ευρωπαϊκές πόλεις που έχει ήδη προγραμματίσει, για να καλύψει τη ζήτηση για ταξίδια πριν από τα Χριστούγεννα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By