Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

LVMH: «Ξηλώνει» τη διοίκηση της Tiffany μετά την εξαγορά της

Νέους διευθυντές στην Τiffany όρισε η LVMH προχωρώντας και στην αναδιάρθρωση της ομάδα σχεδιασμού μετά την πρόσφατη εξαγοράς της έναντι 15,8 δισ. δολαρίων.

Ο γαλλικός όμιλος ειδών πολυτελείας LVMH την Πέμπτη όρισε δύο κορυφαία στελέχη της Louis Vuitton ως νέους διευθυντές στην Τiffany.

Όπως υπενθυμίζει το Reuters της επίτευξης συμφωνίας είχε προηγηθεί έντονη νομική διαμάχη, με την LVMH να αποχωρεί από τις διαπραγματεύσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας και ενώ οι πωλήσεις των προϊόντων πολυτελείας είχαν καταγράψει ραγδαία πτώση. Τελικά οι LVMH και Tiffany επαναδιαπραγματεύτηκαν την τιμή συμφωνώντας στη μείωσή της κατά 425 εκατομμύρια δολάρια.

Η LVMH ανακοίνωσε σήμερα ο Anthony Ledru, διευθυντής της Louis Vuitton, θα αναλάβει καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στην Tiffany, στη θέση του Alessandro Bogliolo, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει στις 22 Ιανουαρίου.

Ο Alexandre Arnault, ένας από τους γιούς του ιδιοκτήτη της LVMH Bernard Arnault, θα αναλάβει καθήκοντα εκτελεστικού αντιπροέδρου, ενώ ο Michel Burke διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της Vuitton θα αναλάβει τα καθηκοντα του πρόεδρου και στην Tiffany.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By