Σάββατο, 2 Ιουλίου, 2022

Λυκούδης: Το ποτάμι περνάει σοβαρή κρίση

Σε φάση σοβαρής κρίσης βρίσκεται το Ποτάμι, σύμφωνα με τον Σπύρο Λυκούδη.

Μάλιστα, ο βουλευτής του κόμματος χαρακτήρισε την κρίση αυτή ως τη σοβαρότερη από την ίδρυση του Ποταμιού. «Αν χρειάζεται να ωριμάσει πολιτικά το Ποτάμι, αυτό πρέπει να γίνει σε καταιγιστικούς χρόνους. Γι’ αυτό κι έχω επανειλημμένα κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου», τόνισε, σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ, αν και δεν δέχθηκε να σχολιάσει φήμες περί βουλευτών που ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από το Ποτάμι.

Σε ερώτηση για το αν ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει ευθύνη για τη μειωμένη απήχηση του Ποταμιού, απάντησε: «Ο ίδιος έχει δηλώσει πως αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Στους επικεφαλής των κομμάτων αναπόφευκτα αντανακλώνται και οι επιτυχίες και οι αποτυχίες. Αυτονόητο».

Σε ό,τι αφορά τη συνεννόηση με την κεντροαριστερά, απάντησε σε σχετική ερώτηση ότι δεν έχουν εξαντληθεί τα σχετικά περιθώρια. «Σε πολλά σημεία υπάρχει μεγάλη σύμπτωση απόψεων σε όλους τους φορείς», συμπλήρωσε, ενώ εκτίμησε ότι στον χώρο αυτό- «χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν», όπως σημείωσε- παραμένουν αδρανείς οι πιο ζωτικές, δημιουργικές πνευματικές δυνάμεις της χώρας. «Ο διπολισμός δεν αποτελεί λύση. Οδηγεί μαθηματικά σε νέα αδιέξοδα», πρόσθεσε.

(Visited 1 times, 1 visits today)