Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024

Μ. Επιτροπάκης: Μπόλαρης, Τζάκρη, Παραστατίδης οι γενίτσαροι του ΠΑΣΟΚ

epitropakis
Ο Μάνος Επιτροπάκης

Γενίτσαροι, φύγατε από το ΠΑΣΟΚ να μην ψηφίσετε μνημόνιο και τα ψηφίζετε τρία τρία τώρα;

Ένα αντάμωμα που θα μείνει αξέχαστο στους «γενιτσάρους» του ΠΑΣΟΚ που σήμερα τα ξεπούλησαν όλα περιγράφει το μέλος των «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ» Μάνος Επιτροπάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Πιο συγκεκριμένα ο Μάνος Επιτροπάκης αντάμωσε σε κατάστημα της περιοχής του, με σπιτικό φαγητό, με τον Μάρκο Μπόλαρη, την Θεοδώρα Τζάκρη και τον Θόδωρο Παραστατίδη που αμφότεροι έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ για να μην ψηφίσουν μνημόνια και σημερα ψήφισαν ακόμα και την εκχώρηση της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ.

Στο μαγαζί όπως περιγράφει ο κ. Επιτροπάκης διεξήχθη ένας σύντομος διάλογος κατά τον οποίο τους αποκάλεσε γενίτσαρους, ξεφτιλισμένους και αναρωτήθηκε αν ξεπλύθηκαν μιας και πλέον ψηφίζουν τα μνημόνια τρία – τρία.

Αναλυτικά η ανάρτηση: 

Πήγα να φάω λίγο μαγειρευτό φαγητό στον Μαύρο Γάτο στην γειτονιά μου. Μετά από λίγο σκάει μύτη ο Μπόλαρης, χαμογελαστός και άνετος! Καλώς τον Γενίτσαρο φωνάζω. Και προσπαθώ να ηρεμήσω. Δεν πρόλαβα να βάλω δύο μπουκιές στο στόμα μου, και ακολουθούν Παραστατίδης, Τζάκρη, και κάνα δύο ακόμα που δεν τους γνώρισα. Σηκωνομαι από το τραπέζι μου, αλλά παραμενω στην θέση μου, και τους αρχίζω ένα μπουγιουρντί…..!!!

Εντάξει; τα πουλήσατε όλα σήμερα; Ε, Γενιτσαροι ξεφτιλισμένοι; που φύγατε από το ΠΑΣΟΚ να μην ψηφίσετε μνημόνιο και τα ψηφίζετε τρία τρία τώρα; Ε; ξεπλυθήκατε νομίζετε; Θα τα ακούσετε, έτσι θα την βγάζατε πιστεύατε;

Φυσικά δεν είχα καμία διάθεση ούτε πρόθεση να δημιουργήσω πρόβλημα στον καταστηματάρχη, τους υπόλοιπους πελάτες, ή να τραμπουκίσω εναντίον τους, όπως έκαναν όλοι αυτοί οι άθλιοι εναντίον των στελεχών του ΠΑΣΟΚ.
Αλλά ένα χ@σιδι το χρειάζονταν και όσο και αν ταραχτηκα , το ευχαριστήθηκα. Που μου ήρθαν να γιορτάσουν το ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας για 99 χρόνια με κρασί και μπριζόλες!
Άθλια υποκείμενα!