Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023

Μ. Καράτζη: Νέο πεντάστερο με 60 σουίτες στην παραλία του Καρτερού

Ακολουθώντας τις νέες ταξιδιωτικές ανάγκες, που βάζουν στο επίκεντρο την ευεξία, ανοίγει την 1η Ιουνίου το Pnoé Breathing Life, στο Ηράκλειο, από την MK Hotel Collection. Πρόκειται για το πρώην Amnissos Beach στην παραλία του Καρτερού, το οποίο εξαγόρασε πέρυσι η Cretan Investment Group.

Ο όμιλος συμφερόντων της Μαρίτας Καράτζη βρίσκεται σε πορεία δυναμικής ανάπτυξης στον κλάδο της φιλοξενίας, έχοντας αποκτήσει τα τελευταία τρία χρόνια τρεις ξενοδοχειακές μονάδες στην Κρήτη, ενώ ετοιμάζει και ένα ακόμα συγκρότημα βιλών.

Pnoé Breathing Life © MK Hotel Collection

Pnoé Breathing Life © MK Hotel Collection

Η Μαρίτα Καράτζη, έχοντας πίσω της δύο δεκαετίες στον κλάδο του τουρισμού, μέσω της ενασχόλησής της με την τουριστική δραστηριότητα του Ομίλου Καράτζη (Nana Beach και Nana Princess), αποφάσισε την αυτόνομη πορεία της από τον οικογενειακό όμιλο και ίδρυσε τον όμιλο Cretan Investments Group, με επενδυτικό βραχίονα στον κλάδο της φιλοξενίας την MK Hotel Collection. Στόχος της MK Hotel Collection είναι να ξεπεράσει σε μια τριετία σε δυναμικότητα τα 460 δωμάτια και σχεδόν 1.000 κλίνες στην Κρήτη.

Pnoé Breathing Life © MK Hotel Collection

Pnoé Breathing Life © MK Hotel Collection

Το πρώτο απόκτημα τον Νοέμβριο του 2020 ήταν το Sentido Unique Blue Resort, το οποίο άνοιξε τον Απρίλιο του 2021. Πρόκειται για το πρώην lti AKS Minoa Palace, της AKS Hotels, συνολικής δυναμικότητας 119 δωματίων. Η ανακαίνισή του ολοκληρώθηκε σε δύο φάσεις, την άνοιξη του 2021 και την άνοιξη του 2022 αντίστοιχα, και περιέλαβε εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης στους κοινόχρηστους χώρους, στο κεντρικό κτίριο και στην παραλία, καθώς και την πλήρη ανακαίνιση των δωματίων.

Ακολούθησε η εξαγορά του Amnissos Beach στην παραλία του Καρτερού, το οποίο θα ανοίξει φέτος ως Pnoé Breathing Life, ενώ ετοιμάζεται και η all-suites μονάδα Cicada Suites, δίπλα στο Sentido Unique Blue Resort, αλλά και το Cicada Seascape Experience, ένα ξεχωριστό γαστρονομικό brand που έχει αναπτύξει ο όμιλος στην ίδια παραλία. Επίσης, η Μαρίτα Καράτζη έχει εκφράσει ενδιαφέρον να συμμετάσχει σε πιθανό διαγωνισμό για την ανάληψη του παρακείμενου Ξενία Καρτερού.

Πέρυσι η CIG απέκτησε το Village Resort & Waterpark στη Χερσόνησο της Κρήτης, με 275 δωμάτια και waterpark, στο οποίο ο όμιλος έχει προγραμματίσει επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 15 εκατ. ευρώ.

Το Pnoé Breathing Life

Έπειτα από ριζική ανακαίνιση, το Pnoé Breathing Life θα διαθέτει 60 σουίτες, όλες με τη δική τους ιδιωτική πισίνα. Οι σουίτες είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να αντικατοπτρίζουν τη φυσική ομορφιά του νησιού, σε απαλές αποχρώσεις, με υλικά όπως ξύλο και πέτρα παντού.

Στο επίκεντρο του Pnoé είναι η ευημερία κάθε επισκέπτη, είτε θέλει να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση, είτε να καλλιεργήσει την εσωτερική του υγεία, είτε απλά να χαλαρώσει. Οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση σε προγράμματα αποκατάστασης, όπως θεραπεία με υπερβαρικό οξυγόνο, θεραπεία ξηρής επίπλευσης Zerobody και θεραπεία αναπνοής, μαζί με ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο και επαγγελματίες προσωπικούς γυμναστές.

Και το γαστρονομικό κομμάτι δίνει βάρος στην ευεξία, επιλέγοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας, με τους τοπικούς προμηθευτές να προσφέρουν μια αυθεντική γεύση του νησιού. Για όσους επιθυμούν μια εξαιρετική γευστική εμπειρία, το εστιατόριο Thymises με την ανοιχτή κουζίνα του θα προσφέρει κρητική κουζίνα, ενώ φρέσκο σούσι, σνακ και smoothies θα διατίθενται όλη την ημέρα δίπλα στην κεντρική πισίνα. Επιπλέον, ο mixologist Άρης Αντωνακάκης έχει δημιουργήσει μια ειδική σειρά από κοκτέιλ στο Uranos Rooftop Bar.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By