Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Μαφία φυλακών: Αστυνομικός «αδειάζει» τον δικηγόρο που τον επικαλέστηκε στην απολογία του

«Αδειάζει» εντελώς τον προφυλακισμένο -για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών- δικηγόρο, ο αξιωματικός τον οποίο επικαλέστηκε ο 64χρονος κατά την απολογία του, λέγοντας ότι τον ενημέρωνε για κάθε επικοινωνία του με τους Αλβανούς κακοποιούς και ότι μάλιστα ο αξιωματικός τον παρότρυνε να συνεχίζει τις επαφές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός όχι μόνο δεν γνώριζε – όπως υποστηρίζει – για το εύρος των επικοινωνιών του δικηγόρου με τα μέλη της μαφίας των φυλακών, αλλά δίνει τη δική του εκδοχή, αναφέροντας ότι είχε πει στον δικηγόρο να σταματήσει τις επικοινωνίες ακόμη και να αλλάξει αριθμό κινητού.

Σύμφωνα πάντα με τον αστυνομικό, ο δικηγόρος τού είχε πει τον Ιανουάριο του 2015 για τις πρώτες του επαφές με τον Αλβανό. Να σημειωθεί πως τα πρωτοπαλίκαρα του κακοποιού είχαν πυροβολήσει τον δικηγόρο έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη το 2014.

Ο αστυνομικός υποστηρίζει ότι είπε στον δικηγόρο να ενημερώσει τον ανακριτή για οτιδήποτε αναφερθεί, επίσης του τόνισε ότι δεν έχει κανένα λόγο να έχει τηλεφωνικές επαφές με τον Αλβανό κακοποιό.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι είχε τουλάχιστον 2,5 χρόνια να μιλήσει με τον δικηγόρο, σημειώνοντας πως η τελευταία φορά που τον είδε ήταν στις 16 και 17 Οκτωβρίου του 2017 όταν ο δικηγόρος είχε πάει τμήμα στο οποίο υπηρετεί για να καταθέσει για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Τότε, όμως, δεν είχαν αναφερθεί στο θέμα των επικοινωνιών.

Σημειώνεται ότι ο 64χρονος δικηγόρος στο υπόμνημά του όχι μόνο υποστηρίζει ότι όλες οι επικοινωνίες ήταν σε γνώση της αστυνομίας, αλλά φτάνει και στο σημείο να ζητά να κληθεί ως μάρτυρας ο συγκεκριμένος αστυνομικός.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By