Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Νίκαια: Μαφία που διακινούσε ναρκωτικά σε Αθήνα και Μύκονο πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία

Στο παρελθόν του 37χρονου Αλβανού ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων στη Νίκαια αναζητούν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών τους εκτελεστές του.

Πίσω από τη δολοφονία, το βράδυ της Δευτέρας, όλα δείχνουν πως κρύβεται η αλβανική μαφία που θέλησε με σφαίρες να κλείσει ανοικτούς λογαριασμούς σε ό,τι έχει να κάνει με διακίνηση κοκαΐνης σε Αθήνα και Μύκονο.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει το στοιχείο αυτό που οδηγεί τις έρευνες της Αστυνομίας σε συγκεκριμένα άτομα ούτε το ακριβές κίνητρο της εκτέλεσης του.

Μάλιστα, εξετάζεται μια πληροφορία που ήρθε από τις αρχές της Αλβανίας που αναφέρει ότι ο 37χρονος είχε μπει στο στόχαστρο αγνώστων στους οποίους φέρεται να χρωστούσε περισσότερα από 200.000 ευρώ.

Προσοχή, πολύ σκληρό βίντεο

Η μαφιόζικη εκτέλεση στο βενζινάδικο στη Νίκαια

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, όπως φαίνεται και από το βίντεο κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που διαθέτει το πρατήριο, οι δράστες ήταν επαγγελματίες και πιθανότατα σεσημασμένοι.

Και αυτό γιατί κινήθηκαν με ψυχραιμία χωρίς να αφήσουν κανένα περιθώριο αντίδρασης στο θύμα, ενώ το γεγονός ότι μετά το τέλος της επιχείρησης θανάτου, έκαψαν το κλεμμένο όχημα που χρησιμοποίησαν δείχνει ότι ήθελαν να εξαφανίσουν όλα τα ίχνη τους στη φωτιά για να μην αφήσουν κανένα στοιχείο που θα τους οδηγήσει στο πιάτο των διωκτών τους.

Το καμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες

Σε πρώτη φάση ερευνώνται οι διασυνδέσεις που είχε με τα κυκλώματα κοκαΐνης αλλά και τη Μύκονο. Στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2010, ο 37χρονος είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία ενός ομοεθνούς του στην Κυψέλη.

Τότε, που από τους κάλυκες του όπλου των 9mm. Είχε προκύψει ότι το όπλο της δολοφονίας ήταν το ίδια με το πιστόλι που κουβαλούσε ο Αλβανός όταν είχε συλληφθεί για μια υπόθεση κοκαΐνης. Όμως κατάφερε να αθωωθεί υποστηρίζοντας ότι το όπλο εκείνο το διάστημα το χρησιμοποιούσε άλλο άτομο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By