Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Μαφιόζικη εκτέλεση στον Γέρακα: Στη διαδρομή του λευκού βαν και στο παρελθόν του 38χρονου αναζητούν τους εκτελεστές

Το θύμα είχε εκμυστηρευθεί τον τελευταίο καιρό πως δέχεται απειλές από συγκεκριμένα άτομα – Η ΕΛΑΣ εξετάζει αν η δολοφονία του 38χρονου συνδέεται με λαθρεμπόριο καυσίμων – Πού κινούνται οι έρευνες

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών την εκτέλεση του ιδιοκτήτη του βενζινάδικου στη λεωφόρο Μαραθώνος την ώρα που οι έρευνες στρέφονται στη διαδρομή του βαν των δραστών και στο παρελθόν του 38χρονου.

Το θύμα είχε απασχολήσει τις Αρχές και συγκεκριμένα το Τμήμα Εκβιαστών το 2018 όταν είχε εμπλακεί σε υπόθεση εκβιασμού, ενώ πριν από λίγο καιρό το πρατήριο είχε γίνει στόχος επίθεσης με χειροβομβίδα.

Ο 38χρονος φέρεται να είχε ανοιχτούς λογαριασμούς για αυτό είχε επιλέξει να κινείται με ένα πολυτελές αυτοκίνητο το οποίο διέθετε αλεξίσφαιρα τζάμια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσφατα είχε εκμυστηρευθεί πως δέχεται απειλές από συγκεκριμένα άτομα.

Αυτό αποτυπώνεται και στις καταγγελίες που έκανε χθες ο πατέρας του 38χρονου ο οποίος έκανε λόγο για απειλές από μπράβους της νύχτας οι οποίο λυμαίνονται το χώρο των καυσίμων.

Σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται και οι έρευνες των Αρχών με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να εξακριβώσουν αν η δολοφονία στον Γέρακα συνδέεται με το λαθρεμπόριο καυσίμων είτε με παρόμοιες μαφιόζικες επιθέσεις και εκτελέσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα από κυκλώματα της νύχτας.

By