Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Μάγδα Φύσσα: Ο δολοφόνος του Παύλου πήρε εντολή να πάει στο σημείο

Συνέντευξη έδωσε η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, στο ραδιόφωνο 24/7. Είπε πως οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο προσπάθησαν να αποφύγουν να πουν τι είδαν.

«Η επίθεση στον Παύλο Φύσσα ήταν στοχευμένη», ανέφερε στην εκπομπή «Η Φυλή των Φίλων», η Μάγδα Φύσσα και σημείωσε ότι ο δολοφόνος του δεν ήταν στο μαγαζί με τους 30-40 που χτύπησαν τον γιο της και άλλα δύο παιδιά.

«Πήρε εντολή να πάει» τόνισε χαρακτηριστικά.

Υποστήριξε ότι, «τα 4 λεπτά που κρατήθηκε ο Παύλος, ήταν ουσιαστικά γιατί μπόρεσε να δείξει τον δολοφόνο του. Έμεινε σε δρόμο μεγάλο και φωτεινό, εάν γινόταν σε κάποιο σκοτεινό δρομάκι, σήμερα θα μιλούσαν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και δεν θα μαθαίναμε τι πραγματικά συνέβη».

Στη συνέχεια η μητέρα του δολοφονημένου μουσικού τόνισε πως η χρυσή αυγή είναι εγκληματική, ναζιστική, φασιστική οργάνωση και πρόσθεσε ότι «αστυνομία και χρυσή αυγή ήταν ένα στη συγκεκριμένη υπόθεση«, επισημαίνοντας ότι «στη δίκη, οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο, κατέθεσαν στο δικαστήριο ότι ήταν πολλοί και δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι ή ότι λιποθύμησαν και άλλες δικαιολογίες για να αποφύγουν να πουν αυτό που είδαν»

«Πρέπει εμείς να τους πούμε να έρθουν να καταθέσουν; Δεν υπάρχει άλλος που να σκέφτεται πως δεν πρέπει να έρθει άλλη μάνα σε αυτή τη θέση;» αναρωτήθηκε η κ. Φύσσα.

Συνεχίζοντας τη συνέντευξή της στο ραδιόφωνο 24/7 αναφέρθηκε στις συνθήκες που γίνεται η δίκη, λέγοντας ότι «οι χρυσαυγίτες δεν επιτρέπουν την ομαλή διεξαγωγή της«. Σημείωσε ακόμα ότι «μάρτυρες βρέθηκαν ξυλοκοπημένοι σε νοσοκομείο, γιατί κατέθεσαν σε βάρος τους, ενώ και η οικογένεια δέχεται προσβολές και απειλές».

Τόνισε ότι τα ΜΜΕ ασχολούνται με την ουσία της δίκης και πρόσθεσε με νόημα, «Δεν βιντεοσκοπείται η δίκη. Έχουμε βίντεο από τη χούντα και άλλες μεγάλες δίκες και μπορούμε να έχουμε βίντεο για αυτή τη δίκη», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείσα αν στη μάχη αυτή η Δημοκρατία θα νικήσει, η κ. Φύσσα απάντησε «βεβαίως θα νικήσουμε».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By