Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Μαγνησία: Κλείδωσαν ηλικιωμένη στην τουαλέτα για να τη ληστέψουν

Κανείς στην κωμόπολη Πλάτανος του Αλμυρού Μαγνησίας δεν πήρε είδηση τη ληστεία που έγινε στις 10.30΄ το πρωί του Σαββάτου από τρεις κουκουλοφόρους στο σπίτι μιας 73χρονης, την οποία μάλιστα έκλεισαν στην τουαλέτα για να διαφύγουν ανενόχλητοι!

Κι αυτό, την ώρα που ο ένας από τους περίμενε στο αυτοκίνητο έξω από σπίτι. Οι άλλοι δυο έσπασαν το παράθυρο του σπιτιού, μπήκαν μέσα φορώντας κουκούλες και γάντια και ο ένας έκλεισε το στόμα της 73χρονης για να μην καλέσει σε βοήθεια. Ο δεύτερος άρχισε να ανοίγει τσάντες και συρτάρια, αλλά βρήκε μόνο δύο δαχτυλίδια άγνωστης αξίας και ένα ασύρματο τηλέφωνο.

Οι ληστές οδήγησαν την 73χρονη στην τουαλέτα και την έκλεισαν μέσα χωρίς να κλειδώσουν, λέγοντάς της να μην βγει πριν φύγουν. Έπειτα, μπήκαν στο αυτοκίνητο του συνεργού τους και εξαφανίστηκαν.

Η ηλικιωμένη ειδοποίησε την Αστυνομία, αλλά οι δράστες ήταν πια μακριά κι έτσι οι ελπίδες για την εξιχνίαση της ληστείας από την Ασφάλεια Βόλου που την διερευνά περιορίστηκαν σημαντικά, καθώς δεν είχαν αφήσει αποτυπώματα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By