Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Μάικ Τάισον: Υπέστη κρίση λόγω έλκους εν ώρα πτήσης – Οι αεροσυνοδοί έψαχναν γιατρό στους επιβάτες

Ο Μάικ Τάισον έπαθε κρίση έλκους και παρουσίασε έντονους πόνους την ώρα που ταξίδευε με αεροπλάνο, όπως επιβεβαίωσε συνεργάτης του, στο TMZ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του πρακτορείου, ο πρώην πυγμάχος πονούσε τόσο, που το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας απηύθυνε έκκληση σε όποιον επαγγελματία υγείας βρίσκονταν στο αεροπλάνο να πάει κοντά του.

Ο Τάισον πετούσε από το Μαϊάμι στο Λος Άντζελες το Σάββατο όταν άρχισε να αισθάνεται μεγάλη δυσφορία, σχεδόν μισή ώρα πριν την προσγείωση. Παρόλα αυτά, δεν ήταν σε θέση να περιμένει, καθώς οι πόνοι ήταν αρκετά έντονοι. Για αυτό και οι αεροσυνοδοί ρωτούσαν το επιβατικό κοινό, αν υπήρχε κάποιος στο αεροπλάνο για να τον βοηθήσει.

Εκπρόσωπός του δήλωσε στο TMZ: «Έπαθε ναυτία και ζαλάδα εξαιτίας μιας έξαρσης έλκους 30 λεπτά πριν από την προσγείωση. Είναι ευγνώμων στο ιατρικό προσωπικό που ήταν εκεί για να τον βοηθήσει».

Μετά την προσγείωση, νοσοκόμοι επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και περιέθαλψαν τον Τάισον επί τόπου. Ο εκπρόσωπος του 57χρονου ενημέρωσε λίγες ώρες μετά ότι ο Τάισον «τώρα είναι τέλεια».

By