Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Μανέ για Λίβερπουλ: «Αν χάσουμε τον τίτλο θα το δεχτώ, πάμε να το πάρουμε του χρόνου»

Η Λίβερπουλ έμοιαζε να έχει «σπάσει» την κατάρα προ πολλού μέσα στη σεζόν, αποκτώντας προβάδισμα τίτλου που δεν… χάνεται, όμως την πρόφτασε μια απροσδόκητη συνθήκη.

Ο κορωνοϊός έβαλε σε «μπελάδες» την ακάθεκτη αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ, μία εβδομάδα προτού εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 30 χρόνια.

Αυτή η αβεβαιότητα και ο κίνδυνος να χαθεί μια τέτοια ανεπανάληπτη σεζόν, λογικά θα έπρεπε να έχει βυθίσει τους παίκτες των Reds στον προβληματισμό. Όχι όμως τον Σαντιό Μανέ.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός είναι πλήρως συνειδητοποιημένος για το ενδεχόμενο να χαθούν τα σχεδόν κεκτημένα, αλλά βλέπει καθαρά και δήλωσε ότι θα δεχθεί κάθε εξέλιξη γύρω από την φετινή κατάκτηση.

«Δεν το σκέφτομαι ακόμα. Αγαπώ τη δουλειά μου, αγαπώ το ποδόσφαιρο, θέλω να νικάω στο γήπεδο, να παίρνω νίκες στα παιχνίδια και να κερδίσω το τρόπαιο, αυτό θα ήθελα. Αλλά με αυτή την κατάσταση, ό,τι κι αν γίνει θα καταλάβω. Ήταν δύσκολο για την Λίβερπουλ, αλλά ήταν ακόμη πιο δύσκολο για πολλά εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Κάποιοι άνθρωποι έχασαν μέλη της οικογένειάς τους και αυτό είναι πολύ πιο περίπλοκο. Για μένα, όμως, είναι το όνειρο μου και θέλω να το κατακτήσω φέτος», δήλωσε στο talkSport, συμπληρώνοντας για το ενδεχόμενο η σεζόν να διακοπεί οριστικά.

«Αν δεν έρθουν έτσι τα πράγματα, θα το δεχτώ, είναι μέσα στη ζωή. Ελπίζω ότι θα το πάρουμε την επόμενη χρονιά».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By