Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Μάνταλος: Δόθηκε διαφορετική ερμηνεία στη δήλωσή μου – Σέβομαι το μέγεθος του Παναθηναϊκού

Σάλος δημιουργήθηκε με τη δήλωση του Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος μετά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό υποστήριξε ότι η ομάδα του «ανέστησε έναν νεκρό».

Διαπιστώνοντας τη διάσταση που έχει πάρει αυτή η δήλωση, ο διεθνής μεσοεπιθετικός προέβη σε διευκρινιστική δήλωση και τόνισε πως δεν είχε καμία τέτοια πρόθεση να προσβάλει το «τριφύλλι» και τους οπαδούς του.

Αναλυτικά η δήλωση του Πέτρου Μάνταλου

«Τις τελευταίες ώρες διαπιστώνω ότι έχει δοθεί διαφορετική ερμηνεία σε αυτό που δήλωσα μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Διευκρινίζω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι αυτό που είπα αφορούσε ξεκάθαρα την ποδοσφαιρική εξέλιξη του συγκεκριμένου αγώνα και το ότι δεν νοείται για την ομάδα μου να χάνει το οποιοδήποτε ματς, από οποιονδήποτε αντίπαλο, όταν προηγείται με 2-0.

Γνωρίζω πολύ καλά το μέγεθος του Παναθηναϊκού και στη μέχρι σήμερα ποδοσφαιρική μου διαδρομή έχω αποδείξει αν σέβομαι ή όχι τους αντιπάλους μου εντός και εκτός γηπέδων.

Ζητάω συγγνώμη, αν η δήλωσή μου θεωρήθηκε υποτιμητική για τον Παναθηναϊκό. Γιατί σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By