Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

Μάντσεστερ: Πατέρας πέταξε από γέφυρα και σκότωσε τον ενός έτους γιο του

Είναι φορές που η λογική δεν μπορεί να ερμηνεύσει τις πράξεις… Πατέρας στο Μάντσεστερ της Βρετανίας πέταξε από γέφυρα τον μόλις ενός έτους γιο του, μετά από καυγά που είχε με την έγκυο σύντροφό του.

Το μωρό βρέθηκε ζωντανό από κατοίκους σε καλάθι μέσα στο νερό, αλλά δεν κατάφερε να επιβιώσει, αφήνοντας την
τελευταία του πνοή λίγα λεπτά αργότερα.

Το μόλις ενός έτους αγοράκι τράβηξαν από τα παγωμένα νερά ντόπιοι κάτοικοι, οι οποίοι του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, αλλά τελικά δεν άντεξε πριν καταφτάσουν, σε λίγα λεπτά, οι διασώστες.

Ο Βρετανός πατέρας ξεπέρασε κάθε όριο κυνισμού, καθώς μετά την αποτρόπαια πράξη του, μπήκε στην πιο κοντινή παμπ και ζήτησε να πιει ένα ποτό, λέγοντας πως δεν διαθέτει χρήματα. Πριν τελειώσει τη φράση του, ακούστηκαν φωνές ανθρώπων έξω από το μαγαζί:

«Υπάρχει ένα μωρό στο ποτάμι. Ένα μωρό στο ποτάμι…». Ο πατέρας, με αξιοσημείωτη ψυχρότητα, γύρισε και είπε σε άλλους θαμώνες της παμπ: «Δικό μου είναι. Εγώ το πέταξα στο ποτάμι».

Αμέσως κλήθηκαν η Πυροσβεστική, η οποία κατέφτασε με δύο οχήματα, ασθενοφόρο και η αστυνομία, η οποία ενεργοποίησε και ελικόπτερο για την επιχείρηση διάσωσης του μωρού.

Κάποιοι ντόπιοι κάτοικοι δήλωσαν ότι αρχικά πίστεψαν πως πρόκειται για κούκλα. Όταν αντιλήφθηκαν ότι ήταν μωρό, «πάγωσαν».

Ο πατέρας του παιδιού συνελήφθη μέσα στην παμπ ενώ έπινε το «τσάμπα» ποτό του. Η αστυνομία ξεκίνησε αμέσως έρευνα για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ ο ντετέκτιβ που ανέλαβε την υπόθεση, έκανε λόγο για «ανείπωτη τραγωδία», τονίζοντας πως «οι σκέψεις μας είναι σε εκείνους που το αγαπούσαν».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By