Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

Μαρούσι: Νέο βίντεο από τα επεισόδια – Αντιεξουσιαστής τρέχει να χτυπήσει ηλικιωμένο

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας διακρίνεται ένας αντιεξουσιαστής να τρέχει να χτυπήσει έναν τρομαγμένο ηλικιωμένο ο οποίος προσπαθεί να ξεφύγει.

Αισίως, παρεμβαίνει άμεσα άντρας των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα να τραπεί σε φυγή. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί υποχωρούν για να εμφανιστεί ομάδα αντιεξουσιαστών με πυροσβεστήρες, τραπέζια και λοστούς που επιτίθενται κατά των ΜΑΤ.

Αντιεξουσιαστές συνεπλάκησαν με την αστυνομία στην «καρδιά» του Αμαρουσίου, όταν ο κόσμος έκανε αμέριμνος τη βόλτα του στη χριστουγεννιάτικη αγορά. Χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα κατέκλυσαν τον χώρο.

Φωτογραφίες και βίντεο καταγράφουν τις στιγμές πανικού που έζησαν όσοι βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (22.12.2019) στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι, με τα καταστήματα να είναι ανοιχτά, λόγω εορταστικού ωραρίου.

Στην προσπάθειά τους να καταλάβουν ξανά την έπαυλη Κουβέλου, με αποτυχία, στη συνέχεια η ίδια ομάδα με κράνη και ρόπαλα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς.

Η περιοχή καλύφθηκε από καπνούς και δακρυγόνα, σπασμένες βιτρίνες, ενώ πολίτες έτρεχαν να γλιτώσουν, ακούγοντας να σκάνε χειροβομβίδες κρότου – λάμψης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By