Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Μαρτίνς: «Έμεινα ευχαριστημένος για 60 λεπτά»

Ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στην πρώτη ώρα του αποψινού φιλικού με την Γιαγκελόνια έμεινε ο Μαρτίνς, όπως σημείωσε μετά τον αγώνα στην κάμερα της NOVA.

«Είμαι ευχαριστημένος με τα πρώτα 60 λεπτά του αγώνα. Είμαστε μια ομάδα συνεπής, είχαμε μία συνέχεια στο παιχνίδι μας, δεν μου άρεσαν τα τελευταία 30 λεπτά, είχαμε παίκτες που πέρυσι ήταν βασικοί αλλά σήμερα δεν είχαν καλή συμπεριφορά στα τελευταία λεπτά. Εμείς πρέπει να είμαστε ό,τι και να γίνει.

Όπως δεν έδωσα σημασία στα προηγούμενα αποτελέσματα έτσι δεν δίνω και σε αυτό. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. θέλω να επισημάνω πως κάποιοι παίκτες που πέρυσι έκαναν εκπληκτικά πράγματα σήμερα δεν το έκαναν. Πρέπει να προσέξουν γιατί έρχονται και νέοι παίκτες και όλοι θα πρέπει να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό», είπε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε για τον Ελ Αραμπί. «Δεν θα μιλήσω για παίκτες που δεν είναι ακόμα στην ομάδα. Ο Γκερέρο έκανε ένα εκπληκτικό ματς, ο Ντουρμισάι έκανε πολύ προσπάθεια οπότε δεν θα μιλήσω ακόμα για τους παίκτες που δεν είναι στην ομάδα».

Για τον τραυματισμό του Βούκοβιτς σχολίασε πως «είναι μία λιγότερη λύση ο τραυματισμός του Βούκοβιτς, το ιδανικό είναι να γυρίσει γρήγορα στην Αθήνα γιατί εδώ δεν μπορούσε να γίνει σωστή αποκατάσταση».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By