Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Μαρτίνς: «Θα μου άρεσε ένας ευρωπαϊκός τελικός με τον Ολυμπιακό»

Τα σημαντικότερα σημεία από τη συνέντευξη του Πορτογάλου στο περιοδικό Ολυμπιακός emag:

Για την επιλογή του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και να κλείσει τ” αυτιά του σε όσα γράφτηκαν για εκείνον και το εξωτερικό:

«Εκανα αυτό που ένιωθα ότι δεν έχουμε τελειώσει τη δουλειά που ξεκινήσαμε το καλοκαίρι του 2018. Θέλουμε η ομάδα να συνεχίσει να αναπτύσσεται. Θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό. Νιώθω ότι έχουμε κερδίσει το σεβασμό του κόσμου για τη δουλειά που έχουμε κάνει ως τώρα και υπάρχει και η αναγνώριση από τον πρόεδρο. Δεν έχει νόημα να κάνω κάτι άλλο από το να συνεχίσω εδώ στην ομάδα».

Ποιο είναι το όνειρό σας με τον Ολυμπιακό;

«Είναι άλλο τι ονειρεύομαι και άλλο το τι μπορούμε ρεαλιστικά. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να ονειρευτούμε γνωρίζοντας φυσικά τις δυσκολίες. Θα μου άρεσε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό σε έναν τελικά στην Ευρώπη. Αυτό θα μου άρεσε».

Για τις επιτυχίες του κόντρα σε Μίλαν και Άρσεναλ:

«Είμαι ευτυχισμένος όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά! Πήραμε όλοι πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση από αυτές τις μεγάλες προκρίσεις. Είναι κάτι που ελπίζω να επαναλάβουμε στο μέλλον!»

Όσον αφορά στο μυστικό που υπάρχει στον Ολυμπιακός, ο Πορτογάλος είπε:

«Το μυστικό δεν είναι άλλο από την πολλή δουλειά. Η ομάδα έχει παίξει φανταστικά και έχει απόλυτη συγκέντρωση, κουράγιο και όρεξη και βελτιώνεται καθημερινά. Δεν πρόκειται μόνο για επαγγελματίες με πολύ μεγάλη ποιότητα αλλά και για ανθρώπους με υψηλό επίπεδο. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και στη δουλειά μας».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By