Δευτέρα, 26 Ιουλίου, 2021

Μαρτίνς: «Το καλύτερο θα ήταν να κερδίσουμε στην Τουρκία»

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε ότι ανεξαρτήτου δυναμικότητας του αντιπάλου ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να ξεχάσει την αγωνιστική του ταυτότητα και χαρακτήρισε καλό αποτέλεσμα «… τη νίκη».

Αναλυτικά ο Μαρτίνς μίλησε για:

Τον Βαλμπουενά και εάν μίλησε μαζί του για τα ματς:

Σε ανεπίσημη βάση έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις με Βαλμπουενά και άλλους ποδοσφαιριστές για το τι πιστεύουν για την αντίπαλό μας. Εχουμε διάφορες πλατφόρμες που μας επιτρέπουν να έχουμε αρκετή πληροφόρηση για κάθε αντίπαλό μας.

Είμαστε σε πλήρη γνώση, ξέρουμε τον αντίπαλο και με αυτή την έννοια δεν χρειάζεται να μας πει κάποιος ποδοσφαιριστής τι θα αντιμετωπίσουμε.

Εχουμε τον μηχανισμό για να συλλέξουμε όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε.

Τα στοιχεία για τη νίκη: Αυτό που χρειάζεται είναι στο σύνολο η ομάδα μας να μην ξεχάσει την ιδέα της και την ταυτότητά της.

Να παίξουμε όπως συνηθίζουμε ως προς τη φιλοσοφία μας. Αυτό χρειαζόμαστε, χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί και δυνατοί.

Ο αντίπαλος είναι πολύ ποιοτικός. Πρόκειται για δύο ομάδες που βρίσκονται στα προκριματικά του Champions League.

Εχουν δείξει ότι αξίζουν να βρίσκονται στη φάση των ομίλων, αλλά μία θα τα καταφέρει. Θέλουμε να είμαστε δυνατοί στο σύνολο.

Εχουμε δυνατό αντίπαλο απέναντί μας, αλλά έχουμε κι εμείς έχουμε τα όπλα μας για να τον εκπλήξουμε.

Το τι θεωρεί πιο καλό αποτέλεσμα: Το καλύτερο αποτέλεσμα θα ήταν να κερδίσουμε.

Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η πρόκριση θα κριθεί σε δύο ματς. Παραδοσιακά στην έδρα μας είμαστε δυνατοί.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε στην Τουρκία. Νομίζω όμως ότι στην έδρα μας είμαστε τόσο δυνατοί για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι να πάμε στην επόμενη φάση.

Την ετοιμότητα του Ολυμπιακού: Οπως είναι λογικό όταν περνούν 15 μέρες μία ομάδα βελτιώνεται.

Στην Τσεχία παίξαμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι και μετά το δεύτερο. Είναι λογικό η φυσική κατάσταση να είναι βελτιωμένη και η ποιότητα του παιχνιδιού μας.

Οι δύο ομάδες αν συγκριθούν είναι πολύ ποιοτικές, πρόκειται για ομάδες που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα της χώρας τους. Πρόκειται για δύο ομάδες που έχουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι έχει πολύ καλές μονάδες, αλλά γενικότερα είναι δύο ομάδες που έχουν την ίδια φιλοσοφία, γιατί θέλουν να κυριαρχούν στο πρωτάθλημά τους.

Εμείς θέλουμε να μιλήσουμε για την Μπασάκσεχιρ που έχει πολύ καλούς παίκτες και έχει τη φιλοσοφία του νικητή.

Θέλω να διευκρινήσω ότι οι ποδοσφαιριστές της Μπασάκσεχιρ είναι καλύτερης ποιότητας από την Πλζεν. Μιλάω όμως γενικότερα σαν στυλ νοοτροπίας.

Τις δυνατότητες της Μπασακσεχίρ και το γεγονός πως έχει αλλάξει προπονητή: Είναι αλήθεια αυτό.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By