Σάββατο, 3 Ιουνίου, 2023

Μαρτυρία για τον Μάνο Δασκαλάκη: «Μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες ενώ ήταν παντρεμένος»

Σοκ προκαλεί μαρτυρία για τον Μάνο Δασκαλάκη, τον πατέρα των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε λίγα χρόνια στην Πάτρα.

Υπενθυμίζεται ότι για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης του, Τζωρτζίνας, έχει κατηγορηθεί η εν διαστάσει σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίκου. Ανάμεσα στο ζευγάρι μάλιστα φαίνεται να έχει επέλθει ολική ρήξη, ειδικά μετά τις πληροφορίες ότι ο Μάνος Δασκαλάκης σκέφτεται να ζητήσει τεστ πατρότητας, για να διαπιστώσει αν τα άλλα δύο παιδιά, η Ίριδα και η Μαλένα, είναι δικά του, μετά τις αποκαλύψεις ότι η 33χρονη μητέρα τους διατηρούσε εξωσυζυγικούς δεσμούς.

Σήμερα, ωστόσο, βλέπουν το φως της δημοσιότητας νέες πληροφορίες και για τον Μάνο Δασκαλάκη από οικογενειακή φίλη που μεγάλωσε στην ίδια γειτονιά με τη μητέρα του και από το 2019 διατηρούσε στενή επαφή μέσω facebook μαζί του.

Όπως υποστήριξε η γυναίκα, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Μάνος Δασκαλάκης της έστελνε γυμνές φωτογραφίες στο κινητό της, ενώ ήταν παντρεμένος με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η ίδια ανέφερε ακόμη πως διατήρησαν στενή επαφή, παρά τις «αισχρές» -όπως τις χαρακτηρίζει- φωτογραφίες και μάλιστα πήγαν μαζί και στον τάφο των κοριτσιών, ενώ σε ό,τι αφορά τις άσεμνες εικόνες, ο Μάνος Δασκαλάκης της ζήτησε να τις διαγράψει από το κινητό της και να μην αναφερθεί σε αυτές, αφότου εκείνη έγινε φίλη στο facebook και με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και αντάλλασσαν μηνύματα.

Τι είπε η οικογενειακή φίλη του Μάνου Δασκαλάκη

«Εγώ με τη μαμά του Μάνου μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά. Τον Μάνο τον γνώρισα μωράκι και τώρα τον ξαναείδα, το 2019 νομίζω, πριν πεθάνει η Μαλένα, και έμαθα ότι είναι ο γιος της Ελένης. Μιλάγαμε στο Facebook. Όχι με τη Ρούλα. Μετά της έκανα αίτημα φιλίας και της εξήγησα πώς ξέρω το παιδί.

»Μου έστελνε κάτι φωτογραφίες. Πήγε να μου την πέσει… σε μένα, που εγώ μεγάλωσα με τη μαμά του. Δηλαδή, να έρχεται στο σπίτι και μου έστελνε και κάτι φωτογραφίες αισχρές, τις έσβηνα κατευθείαν. Του έστειλα ένα μήνυμα και του λέω »Άμα σε δω και πουθενά στο δρόμο θα σε φτύσω, ρε Μάνο, δεν το περίμενα από σένα».

»Ξέρει τα αδέρφια μου, ξέρει όλη την οικογένειά μου, ρε συ… και να μου κάνει αυτά τα πράγματα; Ντροπή δηλαδή, με έκανε να ντραπώ κι εγώ…».

Ερώτηση: Όταν σας έστελνε αυτές τις φωτογραφίες πού ήταν; Προφανώς δεν ήταν στο σπίτι…

«Όταν πήγαινε ταξίδι στην Αθήνα, που ήταν οδηγός, μου τα “στελνε. »Χίλια συγγνώμη» κι αυτά… να μου ζητάει… Μου λέει »θα πάμε στο νεκροταφείο;» »Θα πάμε», του λέω, »αλλά εμένα τέτοιες φωτογραφίες δεν θα μου ξαναστείλεις, σε παρακαλώ πολύ». Και πήγαμε την άλλη μέρα, γιατί είχα πάρει δύο κεράκια των παιδιών και λέω »θα πάμε πάνω, να μου δείξεις πού είναι το μνήμα των παιδιών;» Και μου λέει »εντάξει».

Ανεβήκαμε πάνω, του λέω »τη μηχανή πώς την πήρες; Ζήταγες λεφτά δανεικά και πήγες και αγόρασες μηχανή καινούργια;».

Ερώτηση: Πώς το δικαιολόγησε;

«»Με δόσεις», μου είπε. »Ρε φίλε», του λέω, »700 ευρώ δεν μου είπες ότι παίρνεις; Πώς γίνεται αυτό το πράγμα;». Δεν μου είπε τίποτα, τίποτα».

Ερώτηση: Για τις φωτογραφίες σάς ανέφερε κάτι;

«Τίποτα, κιχ δεν έβγαλε την άλλη μέρα στο μνήμα. Πάντα μου έστελνε το βράδυ μηνύματα. Στις αρχές ήταν καλός, »τι κάνεις» κι αυτά… »Τώρα πάω ταξιδάκ», μου λέει, »θα γυρίσω το πρωί, θα πάω σπίτι να κοιμηθώ, να παίξω και με την μπέμπα», μου κάνει, με την Ίριδα. Την άλλη μέρα του λέω »γύρισες;». »Έχω φτάσει», μου λέει, »εδώ… ξεφορτώνω και πάω σπιτάκι». »Πήγαινε παίξε με την Ίριδα», του λέω, »και στείλε μου και φωτογραφίες». Και μου “χε στείλει που έπαιζε.

Ερώτηση: Αυτά τα μηνύματα το βράδυ, ή το απόγευμα που τα έστελνε από το σπίτι με τα μωρά προφανώς θα ήταν και η Ρούλα, τα υπόλοιπα δεν ήταν η Ρούλα. Τι έκανε; Έσβηνε τις συνομιλίες, δηλαδή;

«Ναι, και ξέρεις τι μου έλεγε; »Σβήστα», μου λέει, »κι εσύ τα μηνύματα». Του λέω »εγώ το “χω κάνει ήδη», του λέω. »Ντροπή», του λέω! »Ντροπή, τίποτα άλλο!». Δεν είχα να φοβηθώ κάτι εγώ, αυτός φοβόταν! Και του έστελνα και τα απογεύματα που ήταν η Ρούλα εκεί. Και έστελνα στη Ρούλα »ήρθε ο Μάνος;». »Ναι, τώρα παίζει με την μπέμπα», μου λέει, »και τραγουδάνε, τώρα θα σου στείλει βιντεάκι», και μου “στειλε το βιντεάκι που τραγουδάει εκεί με την μπέμπα».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By