Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2021

Δεκαπέντε μαθητές στο νοσοκομείο με κρίση πανικού

Στα Γρεβενά 15 μαθητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα κρίσης πανικού.

Εξεταζόμενοι μαθητές των πανελλαδικών, αισθάνθηκαν αδιαθεσία και μεταφέρθηκαν το πρωί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Γρεβενών. Στο εξεταστικό κέντρο των Γρεβενών 15 από τους 165 μαθητές που έδιναν πανελλήνιες εξετάσεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα κρίσης πανικού σύμφωνα με το star-fm.gr.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Κυριάκο Σημαδόπουλο, ο αριθμός αυτός των μαθητών ήταν μη αναμενόμενος:

«Το Νοσοκομείο Γρεβενών δεν διαθέτει ψυχίατρο αλλά και ούτε μπορούμε να αρνηθούμε τα συμπτώματα που ανέφεραν στο ιατρικό προσωπικό οι μαθητές. Σύμφωνα με τις οδηγίες, είμαστε υποχρεωμένοι να δεχόμαστε κατά προτεραιότητα τέτοια περιστατικά

Για τους 15 μαθητές που προσήλθαν στο Νοσοκομείο μας, ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Παθολόγος Ιατρός κ. Νίκος Μασμανίδης τους εξέτασε και διαπίστωσε ότι είχαν συμπτώματα κρίσης πανικού.

«Έμειναν λίγη ώρα, ηρέμησαν και στη συνέχεια αναχώρησαν για τα σπίτια τους».

Ο διοικητής του νοσοκομείου μιλώντας, αυτή τη φορά με την ιδιότητα του πρώην εκπαιδευτικού, επεσήμανε και ότι: «Οι επαναληπτικές εξετάσεις ενδεχομένως να είναι ακόμη πιο δύσκολες από τις σημερινές, άρα να μην θεωρούν ότι η ένταση με την οποία βιώνουν την δοκιμασία θα είναι μικρότερη».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By