Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Μαυροκεφαλίδης: Το σκέφτομαι…

«Ακόμη το σκέφτομαι…» δήλωσε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης σε ισπανικό μέσο

loukas-mavrokefalidis

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είχε κληθεί να απαντήσει στην πρόταση της Μάλαγα για διετές συμβόλαιο το συντομότερο δυνατό, ωστόσο εκείνος ακόμη δεν το έχει κάνει. Ο διεθνής σέντερ δεν είναι καθόλου αδιάφορος στην προσφορά των Ανδαλουσιάνων (450.000 ευρώ το χρόνο), ενώ τον καλύπτουν τόσο οι φιλοδοξίες της ομάδας, όσο και το περιβάλλον. Ωστόσο, παρά την κατάσταση στην Ελλάδα, εξακολουθεί να περιμένει τον Παναθηναϊκό.

«Ακόμη το σκέφτομαι. Δεν έχω πολύ χρόνο για να αποφασίσω, αλλά σύντομα θα δώσω την απάντησή μου στη Μάλαγα», τόνισε ο 30χρονος άσος στη Malaga Hoy, που σύμφωνα με τον Τύπο της Ανδαλουσίας θα έχει επαφή ίσως και μέσα στη μέρα με τον Παναθηναϊκό.

Ο ίδιος πάντως δηλώνει πως ακόμη δεν έχει επαφή με τον Παναθηναϊκό. «Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον νέο προπονητή», ανέφερε για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Όπως αναφέρουν εφημερίδες της Μάλαγα, οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν υποδεχτεί με… χαρά την καθυστέρηση στην απάντηση του Μαυροκεφαλίδη. Ήδη η Ουνικάχα έχει δεχτεί αρνητικές απαντήσεις από τους Τρέβορ Εμπάκουε, Τζον Μπράιαντ και Μίρο Μπίλαν, που είχε προσεγγίσει για τη θέση «5».

(Visited 1 times, 1 visits today)