Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023

Μαξίμου για τη ομιλία Μητσοτάκη: Η νεολαία τους τιμώρησε

“Η νεολαία τους τιμώρησε με τους αγώνες και την ψήφο της και θα το ξανακάνει παρά τα επικοινωνιακά φτιασιδώματα που επιχειρεί ο κ. Μητσοτάκης στο θατσερικό του κόμμα”, τονίζουν Κυβερνητικές πηγές.

Η νεολαία γνωρίζει πολύ καλά ποιοι φέρουν την ευθύνη για την κατάσταση που βιώνει. Το συνέδριο της οργάνωσης που επί δεκαετίες έκανε το πελατειακό σύστημα και την ευνοιοκρατία επιστήμη, ο κ. Μητσοτάκης φρόντισε με τις ύβρεις του να αποδείξει ότι τίποτα νέο δεν μπορεί να κομίσει για τη νέα γενιά αυτός και το κόμμα του» και «ούτε, ασφαλώς, να ανεβάσει το επίπεδο», συμπληρώνεται.

«Διότι», όπως υπογραμμίζουν, «αυτός και το κόμμα του είναι που οδήγησαν τη νεολαία στην δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει:

-Ανεργία, περικοπή εργασιακών δικαιωμάτων και μετανάστευση για τους πολλούς· υπεράσπιση των συμφερόντων των ολίγων και ισχυρών.

-Περικοπές και απαξίωση της δημόσιας παιδείας· μάχη υπέρ των ελίτ, υπέρ μιας εκπαίδευσης για τους λίγους και προνομιούχους, στο όνομα δήθεν της αριστείας».

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι «η νεολαία γνωρίζει πολύ καλά ποιοι φέρουν την ευθύνη για την κατάσταση που βιώνει. Τους τιμώρησε με τους αγώνες και την ψήφο της» Και τονίζουν: «Και θα το ξανακάνει παρά τα επικοινωνιακά φτιασιδώματα που επιχειρεί ο κ. Μητσοτάκης στο θατσερικό του κόμμα».

(Visited 1 times, 1 visits today)