Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Μαξίμου: Η Νέα Δημοκρατία έχει ξεπεράσει κάθε όριο υποκρισίας

Απάντηση στις καταγγελίες της Νέας Δημοκρατίας περί σιωπής του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Παππά για τον Κύπριο επιχειρηματία που μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου με φόντο την offshore της Αυγής αλλά και τα Panama Papers επιχείρησε να δώσει το Μ. Μαξίμου.

«Στην προσπάθειά της να «βγάλει λαβράκι» για την ταυτότητα ανθρώπων που επισκέπτονται καθημερινά και δημόσια το Μέγαρο Μαξίμου, η Νέα Δημοκρατία έχει σπάσει όλα τα κοντέρ της σοβαρότητας και της γραφικότητας» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου, απαντώντας σε ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την οποία χαρακτηρίζει «καταγέλαστη», ενώ κάνει λόγο για «φιάσκο».

«Το κόμμα του κ. Χριστοφοράκου, της Siemens και των τηλεφωνικών κέντρων, του κ. Παπασταύρου, των Panama Papers, της λίστας Λαγκάρντ και τις λίστες Μπόργιανς, των θαλασσοδανείων και των αθωωτικών τροπολογιών, προσπαθεί, να στήσει ένα αφήγημα διαπλοκής, γύρω από μια εταιρεία η οποία κατέχει διαφανώς και νομίμως πακέτο μετοχών της ΑΥΓΗΣ, μόλις (!) δεκατέσσερις (14) φορές μικρότερο από το περίφημο μη εξυπηρετούμενο δάνειο (θαλασσοδάνειο) του κ. Μητσοτάκη για τον Κήρυκα Χανίων», αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει.

«Για να της βγει το αφήγημα, εξέδωσε σήμερα μια καταγέλαστη ανακοίνωση, στην οποία εμπλέκει συνομωσιολογικά δημοσιεύματα και άσχετα πρόσωπα.
Φιάσκο. Ας συνεχίσουν να γίνονται διασκεδαστικοί…»

(Visited 1 times, 1 visits today)