Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

McDonald’s: Ανοίγει 50 νέα καταστήματα και προσλαμβάνει 20.000 υπαλλήλους

Η McDonald’s πρόκειται να προσλάβει 20.000 υπαλλήλους στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία στο πλαίσιο ενός επενδυτικού “ανοίγματος” της εταιρείας.

Το σχέδιο για άνοιγμα πάνω από 50 νέων εστιατορίων το 2022 έρχεται καθώς ο κλάδος της εστίασης στο Ηνωμένο Βασίλειο αντιμετωπίζει έλλειψη εργατικού δυναμικού, με αποτέλεσμα να αυξηθούν οι μισθοί των εργαζομένων στα εστιατόρια και ταχυφαγεία της χώρας.

Η χαλάρωση των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης ανοίγει τον δρόμο για περισσότερες προσλήψεις, δήλωσε ο αμερικανικός όμιλος.

Όπως αναφέρουν οι Financial Times, o Paul Pomroy, διευθύνων σύμβουλος της McDonald’s για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, δήλωσε: “Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πανδημία είχε τεράστιο αντίκτυπο στις ευκαιρίες απασχόλησης πολλών ανθρώπων.

Οι κινήσεις που ανακοινώσαμε σήμερα αντανακλούν τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να επενδύουμε στις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες που εξυπηρετούμε”.

Η McDonald’s λειτουργεί σήμερα 1.300 εστιατόρια σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο με σύστημα franchise, με περίπου 200 τοπικούς δικαιοδόχους και 120.000 εργαζόμενους.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By