Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024

Με αγάπη στη freddo και σε όλους του έγκυρους δημοσιογράφους.

Αν και με καθυστερηση πολλών μηνών το «τσακάλι»* της freddo έβγαλε «αποκλειστικό θέμα», εμείς σας παρουσιάζουμε όντως κάτι αποκλειστικό που δεν χρειάζεται εισαγωγικά.

Μετα την έγκυρη δημοσιογραφία απο τον «μεγάλο» δημοσιογράφο Φέντια Δημόπουλο σας παρουσιάζουμε τον «άγρια ξυλοδαρμένο κύριο» Παύλο Καλκιτανίδη από τον Γιώργο Ανδρίτσο . Ο ίδιος συνοδεύεται πάντα απο μπράβους ντυμένους στα μαύρα τάζοντας τους πράγματα που λείπουν και από τον ίδιο . Oi «ανθρωποι»αυτοι έσπρωχνουν έγκυο γύναικα που γέννησε μετα απο 5 μερες και εκείνη τη μερα σημειωτέον εισήχθει στο νοσοκομείο με κίνδυνο απώλειας του βρέφους, αυτός είναι ο αντρισμός που κατά τα άλλα κλαίγονται οτι ξυλοκοπήθηκαν «αγρια¨.

Εισβάλουν σε σπιτια χωρις να έχουν κανενα νομικό δικαιωμα και χωρις καμιά ταυτότητα και σε διεύθυνση που δεν ταυτίζεται με την υπόθεση και κακώς παρευρέθηκαν …

stigmiotypo-2016-10-22-12-54-22-p-mstigmiotypo-2016-09-24-1-16-17-m-m

Στην εικόνα βλεπουμε μαυρισμένα μάτια και αίμα να τρέχει ποτάμι και οφείλουμε να δωσούμε εύσημα για την εγκυρότητα του δημοσιογράφου και της εφημερίδας που τον φιλοξενεί .Η φωτογραφία ειναι μετα τη λήξη του περιστατικού και με την παρουσία της αστυνομίας και όχι του ΕΚΑΒ όπως καταλαβαίνει κανείς διαβάζοντας αυτό το «τσακάλι» Φέντια Δημόπουλο και τη freddo . Όσον αφορά στην σκισμένη μπλούζα που συνεπάγεται σε κατηγορία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας θα μπορούσε να ειναι η τελευταια λέξη της μόδας σε fashion show , του μοντέρνου «κυρίου» Καλκιτανίδη .

Δίκαιωμα και υποχρέωση του καθένος πολίτη είναι να προστατεύσει την οικογένεια του μεσα στο ίδιο του το σπίτι και να μην επιτρέπει σε μπραβους και τραμπούκους να εισβαλουν .

* Tσακαλί = Φέντιας Δημόπουλος

Σύντομα νέα στοιχεία αποκλειστικά 

By