Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Με έξι κινητήρες και 2.700 ίππους το νέο σκάφος της Mercedes AMG

Η Mercedes-AMG εταιρεία ενώνει-και πάλι-τις δυνάμεις με την κορυφαία Cigarette Racing δημιουργώντας ένα μοναδικό σκάφος υψηλών επιδόσεων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη συνεργασία μας δίνει ένα μοναδικό αποτέλεσμα για τους λάτρεις των υψηλών ταχυτήτων στη θάλασσα. Αυτή τη φορά, το σκαρί μήκους 18 μέτρων έλαβε την ονομασία «Tirranna AMG Edition» και έκανε το επίσημο ντεμπούτο του στην έκθεση σκαφών στο Μαϊάμι.

Η αμερικάνικη εταιρεία Cigarette Racing έβαλε και αυτή τη φορά όλη της μαεστρία προκειμένου το ταχύπλοο να διαθέτει κορυφαία χαρακτηριστικά πλεύσης. Παράλληλα, το βάρος διατηρήθηκε σε χαμηλά επίπεδα με εκτεταμένη χρήση carbon. Όπως είναι φυσικό, το εσωτερικό είναι κατασκευασμένο και σχεδιασμένο να προσφέρει υψηλά επίπεδα πολυτέλειας για τους επιβάτες.

Βέβαια, η μοναδικότητα του «Tirranna AMG Edition» αφορά τους κινητήρες του.

Εδώ βρίσκουμε 6 μοτέρ της Mercury Racing (4,6 λίτρα V8) με 450 άλογα το καθένα και έτσι η συνολική ισχύς φτάνει τους 2.700 ίππους.

Αυτό μεταφράζεται σε τελική ταχύτητα που φτάνει τα 80 μίλια/ώρα, ενώ ακόμη και με πλήρες φορτίο, το σκάφος μπορεί να ταξιδεύει κοντά στα 70 μίλια/ώρα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By