Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023

Με γιαούρτια υποδέχθηκαν τη θαλαμηγό του Πάνου Καμμένου στη Μήλο

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ντόπιοι που αντιλήφθηκαν την παρουσία του πρώην υπουργού Αμυνας με το πολυτελές σκάφος του (Feretti 68 ποδιών) στο λιμάνι, τον αποδοκίμασαν άγρια, φωνάζοντας:

«Προδότη μιζαδόρε, τα πούλησες όλα», αναφερόμενοι στη Συμφωνία των Πρεσπών για το Μακεδονικό -ένα θέμα που άλλωστε οδήγησε στην εξαΰλωση των ΑΝΕΛ, όπως αποδείχθηκε και στις εκλογές.

Οι εξαγριωμένοι κάτοικοι αποδοκίμασαν έντονα τον άλλοτε κυβερνητικό εταίρο του Αλέξη Τσίπρα για το γεγονός ότι κυκλοφορεί με ένα τέτοιο πολυτελές σκάφος, το οποίο «δεν μπορεί να δικαιολογήσει» βάσει και των δηλώσεων Πόθεν Έσχες που έχει κάνει.

Το σκάφος είχε δέσει στην μαρίνα του Αδάμαντα της Μήλου χθες, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, και όπως καταγγέλθηκε ο Πάνος Καμμένος δημιούργησε επεισόδιο με την υπάλληλο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μήλου, με αφορμή τα τέλη της ημερήσιας διαμονής της θαλαμηγού «Lay Back».

Το γεγονός έγινε γνωστό στους ντόπιους και η οργή ξεχείλισε. Ακούστηκαν συνθήματα εναντίον του Πάνου Καμμένου όπως «προδότη της Μακεδονίας», «απατεώνα», «παιδί της χλιδής», «μιζαδόρε».

Οι εξαγριωμένοι κάτοικοι έφθασαν μάλιστα στο σημείο

(Visited 1 times, 1 visits today)
By