Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022

Με κόσμο το Αρης-ΠΑΟΚ!

Η Επιτροπή των ειδικών αποφάσισε ομόφωνα την αύξηση της πληρότητας στα γήπεδα στο 50% από 10% που ήταν, αρχής γενομένης από το προσεχές ΣΚ. Με κόσμο το Άρης-ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο όπως και το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο βόλεϊ ανδρών.

Όπως σας είχε ενημερώσει από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (16/2) το SDNA, η εισήγηση των εμπειρογνωμόνων για αύξηση του ορίου πληρότητας στα γήπεδα ήταν δεδομένη, και απέμενε να επισημοποιηθεί με το «ναι» της κυβέρνησης.

Όπερ και εγένετο: όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, το 10% και οι 1000 φίλαθλοι «ταβάνι» αποτελούν παρελθόν, καθώς τώρα πηγαίνουμε στο 50% πληρότητα (μόνο για τους εμβολιασμένους, θυμίζουμε, και πιστοποιητικά νόσησης εντός τριμήνου, καθώς δεν ισχύουν τα PCR και τα rapid tests για τους ανεμβολίαστους).

Μάλιστα, τα μέτρα θα ισχύσουν από το επερχόμενο Σαββατοκύριακο και όχι από Δευτέρα, κάτι που σημαίνει πως τα μεγάλα παιχνίδια Άρης-ΠΑΟΚ για την Superleague (Κυριακή 19.30) όπως και το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (Σάββατο 20.00) για την Volleyleague θα διεξαχθούν παρουσία του 50% της συνολικής χωρητικότητας των γηπέδων.

Πέραν του αθλητισμού, από το ΣΚ θα επιτρέπονται οι όρθιοι στην διασκέδαση, ενώ θα πραγματοποιούνται ξανά σχολικές εκδρομές.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του Θάνου Πλεύρη:

«Στη σημερινή συνεδρίασή της η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, κατόπιν αιτήματος της Κυβέρνησης, εισηγήθηκε την άρση της απαγόρευσης της όρθιας διασκέδασης, την έναρξη πραγματοποίησης των σχολικών εκδρομών, την αύξηση της πληρότητας στα γήπεδα στο 50% και την εφαρμογή της τηλεργασίας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα στο 20%.

Σε αυριανή της συνεδρίαση η επιτροπή θα εξετάσει επιμέρους αιτήματα.

Η εισήγηση της Επιτροπής γίνεται αποδεκτή από την Κυβέρνηση και οι λεπτομέρειες θα διευκρινιστούν στην υπό έκδοση ΚΥΑ.

Τα νέα μέτρα θα τεθούν σε εφαρμογή από το Σάββατο 19.02.22».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By