Τετάρτη, 10 Αυγούστου, 2022

Mega: Αποχώρηση «βόμβα» από το κανάλι Μαρινάκη μια ανάσα πριν την πρεμιέρα


Το νέο Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη «χτίζεται» από την Alter Ego, όμως υπήρξε και μια ξαφνική αποχώρηση λίγο πριν την πρεμιέρα του καναλιού.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του One Channel Τζίνα Μοσχολιού, θα μετακόμιζε στο νέο Mega σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπήρχαν. Μάλιστα θα ήταν στην παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του «Μεγάλου Καναλιού», μαζί με τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Θανάση Φουσκίδη.

Όμως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Τζίνα Μοσχολιού αποχώρησε από το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, λίγες μέρες πριν την επίσημη πανελλαδική πρεμιέρα του νέου «Mega.

Οι λόγοι δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί.

Ενώ η Alter Ego συνεχίζει τη αναζήτηση των κατάλληλων προσώπων για τη στελέχωση του Mega ιδιοκτησίας, πλέον, Βαγγέλη Μαρινάκη, υπάρχει εξέλιξη-φωτιά.

Ταυτόχρονα η ίδια εταιρεία στελεχώνει και το One Channel που όμως δεν υπάρχει κάποιο νέο, για τον τρόπο που θα εκπέμψει. Όπως γράφει το Secret, αυτή την εβδομάδα επικυρώθηκε και επισήμως από το Πρωτοδικείο Αθηνών η πράξη του πλειστηριασμού που ανέδειξε ως υπερθεματιστή την εταιρεία ALTER EGO του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη.

Επρόκειτο για μια τυπική διαδικασία, η οποία ωστόσο δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα στο νέο ξεκίνημα του MEGA. Έτσι, στα τέλη του Ιανουαρίου αναμένεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη το σήμα του MEGA στη μικρή οθόνη.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα όλο αυτό το διάστημα οι επιτελείς του «Μεγάλου Καναλιού» τρέχουν τις διαδικασίες σε όλα τα επίπεδα ώστε μέχρι τα τέλη του μήνα να παρουσιαστεί στο τηλεοπτικό κοινό ένα ξεχωριστό και άκρως ανταγωνιστικό προϊόν.

Εκ των πραγμάτων, ποντάρουν πολλά στην ταινιοθήκη του MEGA, που έχει αποδείξει ότι διαθέτει τεράστια απήχηση στους τηλεθεατές και κυρίως στα δυναμικά κοινά. Παράλληλα, μεγάλο βάρος πέφτει στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, που διαχρονικά αποτελούσε σημείο αναφοράς για το ευρύ κοινό.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By